Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Anläggningstekniker till Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Är du vår nya kollega som tillsammans med oss på Teknik vill vara med och utveckla Kungsbackas rörnät? Vi har ett roligt och ansvarsfullt jobb att erbjuda dig som har rätt inställning och erfarenhet av liknande uppdrag.

Rollen som anläggningstekniker hos oss

Nu söker vi en anläggningstekniker för ett omväxlande och flexibelt arbete med fokus på underhåll, reparation, förnyelse och nyanläggning av kommunens vatten- och avloppsledningar.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Det är viktigt att du är kommunikativ då stor del av arbetet sker i arbetslag men även att du trivs med självständigt arbete. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är ordningsam, samarbetsvillig och anpassar dig till förändrade omständigheter samt ser möjligheter i förändringar. 

Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet från VA-ledningsarbeten. Då IT baserade system används inom verksamheten är det viktigt att du har god datorvana. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har BE och C körkort samt arbete på väg utbildning. Du kan gärna ha gymnasieutbildning inom VA eller annan utbildning på området exempelvis KY utbildning.  Det är även meriterande med PE-svetslicens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 31 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Observera att inställelsetiden vid beredskap är 45 minuter till Kungsbacka centralort. 

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 januari 2022.

Om oss på förvaltningen för Teknik

På Förvaltningen för Teknik arbetar ca 240 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, färdtjänst, gång-och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvattenproduktion, avloppsrening och allmänna VA-ledningar, avfallshantering och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter och vet att vi gör nytta.

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
31 januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/774


Publicerat
2021-11-19

Sista ansökningsdag
2022-01-02


Kontakt

Jörgen Fredriksson, enhetschef, 0300-83 52 85Logga in och ansök Tillbaka