Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sjuksköterska till hemsjukvården centrum i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu legitimerad sjuksköterska riktat mot ordinärt boende (kvarbo).

Rollen som sjuksköterska hos oss

Hemsjukvården i Kungsbacka kommun är en stor organisation med nästan 200 medarbetare, med sjuksköterskor/distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i alla åldrar som är inskrivna i hemsjukvården. Patienterna bor i ordinärt boende, på vård- och omsorgsboende, gruppboende, på korttidsboende eller vistas på daglig verksamhet i kommunen.
I nära dialog med patient och anhöriga formar vi en god och säker vård. Sjuksköterskeorganisationen är organiserad i geografiska områden, väster, söder, centrum och smedjan/jour.

Hos oss tar vi tillsammans ansvar för att ha kul på jobbet varje dag samt att vara ett stöttande arbetslag. Vi bidrar och delar kunskaper och erfarenheter för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt.

I arbetet ingår dialog och samverkan med flertalet aktörer där samarbete och problemlösning är en stor del av arbetet. Som sjuksköterska med inriktning mot hemsjukvård i patientens ordinära boende (kvarbo) eller på ett särskilt boende (våbo) ansvarar du i din yrkesroll för att leda omvårdnadsarbetet och att tillsammans med övriga medarbetare göra en samlad bedömning av patientens behov av hälso- och sjukvård, rehabilitering och omsorg.

Arbetet är mycket självständigt, men du kommer att ingå i ett team bestående av sjuksköterskor, fysio/arbetsterapeut och undersköterskor.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • hantera läkemedel
  • ge infusioner
  • hantera läkemedelspumpar och övrig medicinteknisk utrustning
  • göra medicinska bedömningar utifrån varje specifik händelse
  • utföra åtgärder och även uppföljningar
  • telefonrådgivning till omvårdnadspersonal

Som sjuksköterska i hemsjukvården jobbar du med många olika system eller digitala lösningar tex digital nyckelhantering, journalsystemet Combine, planeringssystem Lifecare, digitalt signeringssystem Alfa och händelserapportering DF-respons.

Din profil

Vi söker dig som har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett fungerande och effektivt sätt. Du är problemlösande, har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Som person är du lyhörd och har förmåga att bemöta kunders olikheter på ett professionellt sätt. Arbetet är i stor utsträckning självständigt och ställer krav på att du är initiativrik, drivande och självgående.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt, då arbetet innebär patientkontakter och dokumentation. Du behöver även ha B-körkort för bil med manuell växel.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder både tillsvidareanställningar och visstidsanställningar på heltid eller enligt avtal. Tillträde sker enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta var femte helg och sedan utifrån löpande storhelgs-schema. Vi arbetar med flexibel arbetstid. Viss kvällstjänstgöring kan förekomma.

Vi erbjuder en individuellt utformad introduktion då man som sjuksköterska i hemsjukvården handhar mycket medicinskteknisk utrustning såsom VAC-pumpar, manuella påsdialyser och nattdialyser, picopump, smärtpumpar mm.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 december.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra omsorgstagare att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter omsorgstagare med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/826


Publicerat
2021-11-23

Sista ansökningsdag
2021-12-20


Kontakt

Joakim Swärd, enhetschef, 0300-83 52 12

Görgen Strömqvist, enhetschef, 0300-83 86 96Logga in och ansök Tillbaka