Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lärare i spanska till Smedingeskolan

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi letar efter en skicklig pedagog till Smedingeskolan! Värdesätter du en välkomnande och nyfiken kultur samt delar våra värderingar i att vilja samarbeta, våga tänka nytt och kunna inspirera? Då kan det här vara rollen för dig! För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:

https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som pedagog i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en skola i världsklass. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Rollen som lärare hos oss

I rollen som lärare hos oss planerar, genomför och utvärderar du din undervisning både enskilt och tillsammans med kollegor. Du ingår i arbetslag och ämneslag där din kompetens är värdefull för skolans uppdrag. Dela-kulturen är en självklarhet och dina erfarenheter är viktiga för att kunna utveckla verksamheten utifrån skolans styrdokument.

I din undervisning är det en självklarhet för dig att använda digitala verktyg för att anpassa undervisningen och göra den tillgänglig för alla. I din roll som klassmentor förväntas du ha ett nära samarbete med elev, kollegor och vårdnadshavare.

Som ett stöd i ditt uppdrag som lärare och mentor finns värdegrundspedagog, trygghetspedagog och motivationspedagog samt fem förstelärare. Utöver det har du även tillgång till skolans elevhälsoteam och dess kompetenser.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Rätt person för det här jobbet trivs i en verksamhet där man ser möjligheter i förändringar och har en vilja att göra saker bättre för dem vi är till för. Du är också genuint intresserad av att skapa, underhålla och vårda goda relationer med såväl kollegor som elever och vårdnadshavare.  

Du planerar och organiserar ditt arbete effektivt och du strävar efter ett arbetsklimat som karaktäriseras av öppenhet och prestigelöshet. Det är en självklarhet för dig att alltid ha elevens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i spanska och eventuellt annat ämne. Har du erfarenhet av att ha arbetat som lärare är det meriterande.

Mer om oss

Smedingeskolan är en 6-9-skola i Fjärås, 10 minuter väg från Kungsbacka centrum och ett stenkast ifrån avfarten från E6:an. Här går ca 415 elever och skolan präglas av arbetsglädje och gemenskap kring att hitta lösningar på våra utmaningar. På Smedingeskolan arbetar och lär cirka 45 medarbetare tillsammans för att eleverna ska nå sina mål men även för att utvecklas i sin yrkesroll. Motivationen är hög för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för lärande på alla nivåer.

Det senaste året har våra arbetslag haft särskilt mycket fokus på att eleverna är trygga i att vara varandras lärresurser, att eleverna tycker att det är viktigt med progression och att de har strategier i sitt lärande.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse. I tjänsten ingår delat mentorskap. 

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 12 december. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/829


Publicerat
2021-11-23

Sista ansökningsdag
2021-12-12


Kontakt

Karin Hyensjö, rektor, 0300-83 53 05

Catarina Molin, rektor, 0300- 83 53 06Logga in och ansök Tillbaka