Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Annebergs förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Har du fokus på ett arbetssätt i 1-16 års perspektiv och ser barnen som den främsta tillgången i ditt arbete? Vill du vara med och forma framtidens förskolor och rusta våra barn inför morgondagen? Då kanske du är vår nya kollega!

Rollen som förskollärare hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra.

Hos oss har du som medarbetare ett gott bemötande mot såväl barn som vårdnadshavare och kollegor. Alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Vår arbetsplatskultur i Kungsbacka kommun lyder, vi välkomnar, vi samarbetar, vi tänker nytt och vi levererar. Dessa fyra hörnstenar är viktiga i våra uppdrag som förskollärare, barnskötare och övriga medarbetare på vår förskola och ska genomsyra verksamheten och den utbildning som vi erbjuder. På vår förskola jobbar vi mycket med barns delaktighet och inflytande samt den relationella pedagogiken. Att stötta barn i deras relationella kompetenser och att lyssna in barnen i deras reflektioner är viktiga inslag i vår undervisning. Läsåret 21/22 har vi Språkutvecklande arbetssätt med fokus på ett interkulturellt perspektiv som fokusområde.

Som nyutexaminerad förskollärare erbjuder vi dig en mentor under ditt första år som anställd hos oss för en ökad känsla av trygghet i din nya roll. Under din anställning i Kungsbacka kommun får du en personlig Ipad för att förenkla uppdraget när det gäller bl.a. dokumentation kring barnens lärande och det systematiska kvalitetsarbetet.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Som person är du positiv och du har ett flexibelt förhållningssätt som gör dig anpassningsbar till olika behov och situationer. Du ser dig själv som barnens verktyg för att de ska kunna bli sitt bästa jag. Du samarbetar framgångsrikt med såväl barn som vårdnadshavare och kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat när verksamheten kräver. Du är idérik och initiativtagande och ser möjligheter med utveckling. Du är en uppdragsmedveten pedagog som vågar, vill och kan samt har kunskapen att säkerställa det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du erfarenhet av att arbeta som förskollärare är det meriterande. Vi önskar att du har erfarenhet av relationell pedagogik och brinner för att hitta möjligheter och vägar för att skapa relationella möten. Om du vidare är insatt i Ann. S-Philgrens artikelserie om undervisningsmiljön och det pedagogiska trädet är även detta meriterande.

Vi söker dig som vill leda, driva och utveckla det pedagogiska arbetet tillsammans med övriga förskollärare och barnskötare på Annebergs förskola utifrån läroplanen. Du är väl förankrad i förskolans övriga styrdokument samt väl orienterad i aktuell forskning.

Mer om oss

Anneberg är det nordligaste samhället i Kungsbacka kommun och gränsar till Lindome i Mölndal. Förskolan ligger i närheten av skog och ängar. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken då både buss-/ och pendelstation ligger 5 min bort. Hos oss arbetar vi med olika verktyg/stöd för att pedagogerna ska kunna utföra sitt uppdrag på bästa sätt. En del i det är vårt barnhälsoteam som arbetar förebyggande, handledande, coachande och stöttande mot arbetslagen på förskolan. En annan del är olika kompetensutvecklingsinsatser. Just nu lär vi oss mer om modellen ”före Bornholm” som är en metod för att stärka barns språkutveckling i förskolan. Vidare arbetar vi aktivt för att nå skolverkets riktmärke om barngruppens storlek. Detta innebär att vi tänker mycket kring vår struktur, schema och hur vi organiserar oss i barngrupperna.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning i februari 2022 eller enligt överenskommelse.

Rekryteringsbonus tillämpas i denna rekrytering.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 10 december. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100 %

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/830


Publicerat
2021-11-23

Sista ansökningsdag
2021-12-10


Kontakt

Angelica Stäring, rektor, 0300-83 69 09Logga in och ansök Tillbaka