Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Barnskötare/förskoleassistent till Varla förskola, vikariat

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi letar efter en skicklig barnskötare/förskoleassistent till Varla förskola! Värdesätter du en välkomnande och nyfiken kultur samt delar våra värderingar i att vilja samarbeta, våga tänka nytt och kunna inspirera? Då kan det här vara rollen för dig! För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:

https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som pedagog i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en skola i världsklass. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Rollen som barnskötare/förskoleassistent hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra.

På Varla förskola utvecklas vi genom att tillsammans reflektera och stödja varandra i våra processer med att utbyta erfarenheter och idéer. Vi arbetar medvetet med relationell pedagogik och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på förskola och har god kunskap kring att möta barn och vårdnadshavare då uppdraget innebär öppningar och stängningar på förskolan. Din roll kommer att vara förskolans egen vikariepool vilket innebär att du kommer att vara verksam i våra samtliga grupper på olika dagar under veckan.

Vi är engagerade pedagoger och har ett positivt och professionellt bemötande; från inskolningens första möte och varje dag. Hos oss är barn och föräldrar trygga, vi se vad varje barn behöver. En dag är aldrig den andra lik; genom kreativitet och flexibilitet utvecklar vi oss själva och därmed verksamheten för dem vi är till för. Det är vi tillsammans som skapar förutsättningarna och vi har aldrig långtråkigt! Genom tillitsfull dialog, pepp och feedback bevarar vi det som fungerar bra och finner nya lösningar.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Du ska ha lätt för att samverka och samarbeta. Du har även förståelse för bra bemötande och
förhållningssätt för våra barn och vårdnadshavare. Uppdraget kräver att man kan arbeta strukturerat men med god flexibilitet och anpassningsförmåga för att kunna möta våra barns behov på bästa sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på förskola. Är du utbildad barnskötare är det meriterande.

Mer om oss

Varla förskola ligger mitt i centrala Kungsbacka med närhet till kultur och natur. Vårt fokus är att barnen ska ha få relationer runt sig dagligen och att de ska finnas i ett tryggt sammanhang För att kunna möta detta har vi barnen i mindre grupper och anpassar struktur och miljö. Vi har stora möjligheter att fördela barnen i en spännande lärmiljö som är anpassad för lärande och skaparglädje.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två visstidsanställningar på heltid med tillsättning 10 januari 2022 eller enligt överenskommelse. Anställningen sträcker sig till 1 juli 2022.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 8 december. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/834


Publicerat
2021-11-23

Sista ansökningsdag
2021-12-08


Kontakt

Jessica Fogelblad, rektor, 0300- 83 48 74Logga in och ansök Tillbaka