Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Kolla grundsärskola åk 1–6

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi letar efter en skicklig pedagog till Kolla grundsärskola! Är du intresserad av att utveckla undervisningen för elever i grund- och grundsärskola på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet? Vill du delta i vårt utvecklingsarbete ”Välmående ger resultat”? Då kan det här vara rollen för dig! För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:

https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Som pedagog i Kungsbacka Kommun blir du en bärande del i vårt arbete och vår ambition i att skapa en skola i världsklass. Vi ser fram emot ditt bidrag!

Rollen som förskollärare hos oss

Du kommer att ingå i arbetslag med andra pedagoger samt elevassistenter och tillsammans ansvarar ni för en mindre undervisningsgrupp. Eleverna läser utifrån grundsärskolans olika kursplaner och ditt arbete innebär att du ansvarar för det pedagogiska innehållet i verksamheten. Du ska också se till att övrig personal är väl förtrogen med de mål som eleverna arbetar emot. Du måste därför vara duktig på att samarbeta, men också klara av att på ett bra sätt organisera och leda arbetet mot målen. Du måste vara tydlig och våga leda arbetet runt eleverna.

Arbetet hos oss innebär många gånger att du även arbetar på fritids och du förväntas ta ansvar för elevernas utveckling och lärande under hela skoldagen.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Rätt person för det här jobbet har ett självledarskap och ett entreprenöriellt tänkande. Som person är du prestigelös, ödmjuk, har ambition och drivkraft. Du vågar prova nytt och är inte rädd för att göra misstag samt hanterar feedback väl och vill utvecklas. Som person har du förmågan till framgångsrikt samarbete med andra och förmåga att organisera din arbetsvardag utifrån verksamhetens behov. Du är strukturerad och tålmodig med ett positivt förhållningssätt mot elever, vårdnadshavare och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har tidigare erfarenhet av arbeta i särskola. Du ska ha aktuell erfarenhet av att arbeta med yngre barn/elever som har intellektuell funktionsnedsättning och en eller flera andra olika funktionsnedsättningar. Du ska ha erfarenhet av lagarbete och du ska kunna arbeta i olika team runt en grupp elever.

Du har erfarenhet av att planera och genomföra utvecklingssamtal samt så inser du vikten av en god relation med vårdnadshavare och andra viktiga personer som finns runt våra elever. Du ska även ha aktuell erfarenhet av att leda kontakter med habilitering och andra instanser som är viktiga för elever med olika former av funktionsnedsättningar. Vi ser gärna att du erfarenhet av elever med autism samt kunskap om tecken som stöd.

Mer om oss

Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Den visionen bygger på ett förebyggande arbete med elevhälsa samt att utgå från en värdegrund som vilar på en bärande idé genom: kunskap, ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje. Kollaskolan rymmer i dagsläget närmare 800st elever varav ca80st går i särskolan. Vi vill göra skillnad för våra elever på Kollaskolan nu och i framtiden. Allt vi gör ska präglas av vår tro på eleven, utgå från ett styrkefokus och det ska synas genom kreativitet, arbetsglädje och nyfikenhet. Det personliga ledarskapet och ett växande tankesätt är en viktig del av vår skolkultur.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. 

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 9 december. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/837


Publicerat
2021-11-25

Sista ansökningsdag
2021-12-09


Kontakt

Helena Persson, rektor, 0300- 83 77 21Logga in och ansök Tillbaka