Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Arbetsledare för eltekniker till enheten för Dricksvatten

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad?! Hos oss är du en mycket viktig kugge för att vår miljö inte ska drabbas av orenat avloppsvatten och för att våra invånare ska få dricksvatten i sina kranar dygnets alla timmar. Hos oss får du engagerade kollegor som med glädje hjälper dig in i din roll.

Rollen som arbetsledare hos oss

Som arbetsledare för eltekniker på enheten för Dricksvatten ansvarar du för arbetsfördelningen samt planeringen av elteknikernas dagliga arbete. Du är delaktig i projekt samt ansvarar för VA-verksamhetens strategiska utveckling inom el-området och är behjälplig i budgetarbete. Konstruktion och granskning av elhandlingar ingår också. 

Ytterligare arbetsuppgifter:

  • Ansvara för internkontroll och elsäkerhet.
  • Ansvara över kommunikationen med samt mellan anläggningar, data-styr-regler.
  • Samarbeta med dels interna som externa kontaktytor såsom entreprenader, byggledning, andra verksamhetsområden inom Teknik, medarbetare och invånare inom Kungsbacka kommun.
  • Övergripande ansvar för el-kretsschema och dokumentation.
  • Konstruktion av mindre nya anläggningar eller ombyggnader.

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet och kan ibland vara både fysisk och psykiskt påfrestande. Den ena dagen är inte alltid den andra lik.

Din profil

Du tycker om att leda andra människor. Du visar inlevelse i andra människors behov och får dem att känna sig sedda och betydelsefulla. I ord och handling agerar du som ett föredöme. Du tar ansvar i både med- och motgångar. Du är bra på att samarbeta och tar ofta initiativ till det. Du har även lätt för att förstå andras perspektiv och är lyhörd i ditt bemötande. Detta leder till att du har lätt för att bygga och behålla relationer. Du ansvarar och driver ditt och gruppens arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har elingenjörexamen inom el- styr- regler eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av drift av automatiserade VA eller industrianläggningar. Du  har erfarenhet av att rita i CAD och har allmänt goda datakunskaper. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du också tidigare erfarenhet av arbetsledning ser vi det som positivt.

Om oss

Du kommer att ingå i enheten för Dricksvatten. Vi är en grupp bestående av drifttekniker, eltekniker och IT-tekniker som tillsammans med dig blir 11 stycken. Vi trivs väl tillsammans och kombinerar skratt, seriositet, engagemang och värme på ett trivsamt sätt.

Förutom ansvar för dricksvattenproduktionen så är elteknikerna och IT-teknikerna även viktiga för att få spillvattnet till reningsverken och att det renas. Vi samarbetar därför mycket med bland annat enheten för Avloppsrening.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Tjänsten kommer att säkerhet prövas. Du som söker måste därför vara svensk medborgare.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast 31 januari 2022.

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Svaren på frågorna används som del i urval. Detta innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV.

Kapacitetstest kan komma att bli aktuellt.

Om oss förvaltningen för Teknik

På Förvaltningen för Teknik arbetar ca 240 medarbetare med att planera, underhålla och bygga ut infrastruktur i hela kommunen. Vi ansvarar bland annat för gator och gatubelysning, färdtjänst, gång-och cykelvägar, allmänna platser och parker, dricksvattenproduktion, avloppsrening och allmänna VA-ledningar, avfallshantering och återvinning samt det kommunala bredbandsnätet. Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter och vet att vi gör nytta.

#LI-Kungsbacka

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/866


Publicerat
2021-12-15

Sista ansökningsdag
2022-01-31


Kontakt

Åsa Vester, enhetschef, 0300-83 88 98

Anna Wingskär, rekryterare, 0300- 83 39 33

Jonas Fagerell, arbetsledare, 0300-83 44 46Logga in och ansök Tillbaka