Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sjuksköterska, timanställning

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som sjuksköterska hos oss

Vill du ha ett omväxlande arbete där du gör skillnad? Då är du välkommen att arbeta som timanställd sjuksköterska hos oss på Vikariecenter. Som sjuksköterska arbetar du i kommunens hemsjukvård med att ge sjukvårdande insatser till våra medborgare i alla åldrar. Hemsjukvården utgår från flera olika arbetsplatser från söder till norr och i centrala Kungsbacka. Vi arbetar i såväl i patientens hem som på våra Vård och omsorgsboende och boende med särskild service.

Din profil

Som person är du nyfiken, tar ansvar för ditt arbete, organiserar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. För att trivas hos oss på Vikariecenter behöver du vara flexibel, lösningsorienterad och tycka om variation i arbetet. Du har lätt för att anpassa dig och samarbetar bra med kollegor. Du relaterar till din omgivning på ett smidigt sätt och är lyhörd för kundens behov. Att du känner respekt för dina medmänniskor ser vi som självklart. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är krav att du är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort. Tjänsten kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård. 

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en timanställning med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i bemanningssystemet Medvind. Vi planerar in bredvidgång på din arbetsplats i samband med att du börjar som timanställd för att lära dig arbetsuppgifter och rutiner som gäller där du ska arbeta.

Vinteravtal gäller under perioden 2021-12-15-2022-01-09.

Du får 5000 kr i extra ersättning för varje 5 arbetade pass under denna period.
5-9 pass 5000 kr, 10-14 pass 10000 kr 15-19 pass 15000 kr osv.

Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret. Du kan beställa ett här: Barn med funktionsnedsättning | Polismyndigheten (polisen.se)

Intresserad?

Roligt! Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. 

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Timanställning

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/887


Publicerat
2021-12-01

Sista ansökningsdag
2022-02-01


Kontakt

Rekryterare Camilla Orsimo, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka