Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sjuksköterska till jourverksamheten, kväll och natt i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Nu har du möjlighet att bli en av oss på Smedjans korttidsverksamhet. Varmt välkommen.

Rollen som sjuksköterska hos oss

Nu har du möjligheten till att bli en medarbetare till jourverksamheten som är ett omväxlande och intressant uppdrag med att leverera medicinska insatser till patienter som är inskrivna i hemsjukvården. Hemsjukvården har ett brett uppdrag där vi erbjuder kommunal hälso- och sjukvård allt ifrån barnverksamhet till äldreomsorg. I det ingår medicinska insatser som kan göras i hemmiljö, som inte kräver slutenvård.

Tjänstgöringen är förlagd med kvällstjänstgöring med inslag av nattpass.
På kvällstid arbetar du med fem kollegor och på natten arbetar du med två kollegor. Tillsammans planerar ni de insatser som finns inlagda i insatskalendern. Du hanterar också oplanerade insatser som kommer från omsorgspersonal inom hemtjänsten och vård och omsorgsboenden. Rådgivning med dem sker via digital plattform, TeleQ. Du hanterar inkomna förfrågningar med rådgivning alt att åka på hembesök för bedömning/åtgärd av olika hälsotillstånd. Du ansvarar även för att delegera omsorgspersonal på olika delegeringsnivåer för hälso o sjukvårdsinsatser. Du får läkarstöd av dina bedömningar via Hallandsjouren.

Din profil

Som person är du relationsskapande, självständig och har ett professionellt förhållningssätt. Du bedriver ditt uppdrag utifrån ett personcentrerat perspektiv. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För den här tjänsten behöver du inneha B-körkort. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av hemsjukvård. Erfarenhet av nattarbete är också värdefullt.

Om oss

Hemsjukvården i Kungsbacka kommun är en stor organisation med nästan 200 medarbetare, med sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i alla åldrar som är inskrivna i hemsjukvården. Patienterna bor i ordinärt boende, på vård- och omsorgsboende, gruppboende, korttidsboende eller vistas på daglig verksamhet i kommunen. I nära dialog med patient och anhöriga formar vi en god och säker vård. Sjuksköterskeorganisationen är organiserad i geografiska områden och tjänsten tillhör område Smedjan tillsammans med cirka 30 sjuksköterskor och en enhetschef.

Vår arbetsplatskultur med ledorden Vi tänker nytt, Vi levererar, Vi välkomnar, Vi samarbetar
tar vi oss tillsammans vidare i våra utmaningar!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder dig en tillsvidanställning enligt avtal med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstider är generellt mellan 15.30 – 22.00/23.00 alt 21.15-07.15 med flexibel arbetstid. Heltidsmåttet är 34,33 tim/vecka. Du arbetar var tredje helg.

Kontakta gärna enhetschef Helén Freyschuss för mer information om tjänsten och uppdraget. Kontaktuppgifter finner du längre ned i annonsen.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Heltid eller enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/908


Publicerat
2021-12-10

Sista ansökningsdag
2022-01-31


Kontakt

Helen Freyschuss, enhetschef, 0300-83 81 99Logga in och ansök Tillbaka