Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Sjuksköterska till Smedjans korttidsverksamhet, hemsjukvården i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Nu har du möjlighet att bli en av oss på Smedjans korttidsverksamhet. Varmt välkommen.

Rollen som sjuksköterska hos oss

Du arbetar ihop med fyra sjuksköterskor där ni tillsammans planerar för medicinska insatser som ska utföras på enheten. Enheten är uppdelad i två plan med somatik respektive demens.  Du samverkar med omsorgspersonalen för att leda dem i arbetet med delegerade medicinska insatser. Du deltar i team-samverkan kring patienten ihop med myndighet, rehab och enhetschefen på boendet. Läkarstöd sker via rond på enheten två ggr per vecka. Vårt journalsystem är Combine och en samordnad planering med Regionen sker via Lifecare.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra och är tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du bedriver ditt uppdrag utifrån ett personcentrerat perspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För tjänst inom hemsjukvården behöver du inneha B-körkort. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av hemsjukvård och demenssjukvård. 

Om oss

Hemsjukvården i Kungsbacka kommun är en stor organisation med nästan 200 medarbetare, med sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Hemsjukvården ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till patienter i alla åldrar som är inskrivna i hemsjukvården. Patienterna bor i ordinärt boende, på vård- och Omsorgsboende, gruppboende, korttidsboende eller vistas på daglig verksamhet i kommunen. I nära dialog med patient och anhöriga formar vi en god och säker vård. Sjuksköterskeorganisationen är organiserad i geografiska områden och tjänsten tillhör område Smedjan tillsammans med cirka 30 sjuksköterskor och en enhetschef.

Korttidsenheten på Smedjan består av 50 platser fördelade på två plan. Två avdelningar är inriktade för patienter med demenssjukdom. Patienterna på korttiden kommer oftast från ordinarie boende och har behov av utökade omvårdnad- och sjukvårdsinsatser.  Fortsatt vård sker inom korttiden i avvaktan på att patienten ska kunna återgå till ordinarie boende alternativt invänta plats på vård och omsorgsboende. Växelvård för patienter med demens finns också på en av avdelningarna. Det bedrivs även palliativ vård inom boendet. Två avdelningar är inriktade mot somatik, där patienterna oftast kommer direkt från sjukhuset och har fortfarande behov av specifika sjukvårdsinsatser.

Vår arbetsplatskultur med ledorden Vi tänker nytt, Vi levererar, Vi välkomnar, Vi samarbetar
tar vi oss tillsammans vidare i våra utmaningar!

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder dig en tillsvidanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Du arbetar dagtid med flexibel arbetstid. I dagsläget ingår ingen helgtjänstgöring.

Kontakta gärna enhetschef Helén Freyschuss för mer information om tjänsten och uppdraget. Kontaktuppgifter finner du längre ned i annonsen.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/909


Publicerat
2021-12-10

Sista ansökningsdag
2022-01-31


Kontakt

Helen Freyschuss, enhetschef, 0300-83 81 99Logga in och ansök Tillbaka