Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker en kreativ kollega som Servicetekniker

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi på Fastigheter i Kungsbacka vill genom vårt öppna sinne tänka nytt och finna nya kreativa lösningar för att vara en verksamhet att räkna med idag och i framtiden. Genom ett coachande ledarskap kommer du att få påverka, utmanas och känna arbetsglädje. Varmt välkommen!

Rollen som servicetekniker hos oss

I rollen som servicetekniker hos oss ansvarar du tillsammans med övriga kollegor för att ha kul på jobbet varje dag! Du bidrar med de kompetenser, kunskaper och erfarenheter som du besitter, för att göra uppdraget så bra och utmanande som möjligt!

Vidare kommer du att ansvara för lokalvårdens maskiner samt vitvaror i kommunen. Vi arbetar i många olika typer av fastigheter såsom skolor, förskolor och äldreboenden, stall och klubbhus vilket ger en varierande och utvecklande arbetsvardag. Du har löpande kontakt och hjälper kunder med det praktiska gällande maskiner med mera.

Din profil

Som person arbetar du bra tillsammans med andra, du är även tillmötesgående och lyhörd i ditt bemötande. Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser att du tar egna initiativ och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har praktisk gymnasieutbildning/elutbildning med brett hantverkskunnande, eller liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har baskunskaper inom el och VVS med god datorvana och programförståelse. B-körkort är ett krav. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från service av vitvaror, lokalvårdsmaskiner, fastighetstvättmaskiner, golvmaskiner eller liknande.

Om oss på fastigheter

Område Fastigheter hyr internt ut kommunägda och inhyrda fastigheter och lokaler till kommunens verksamheter och samordnar ny- och ombyggnationer. Vi svarar för hyresadministration, underhåll, fastighetsdrift- och skötsel samt verksamhetsservice. Totalt förvaltas 392 000 kvm lokaler.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.
 
Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 januari 2022. Urval sker löpande.

Om oss förvaltningen för Service

Förvaltningen för Service är Kungsbacka kommuns tredje största förvaltning. Service kärnverksamhet är att tillsammans med förvaltningarna utveckla, leverera och samordna all den service som de behöver för att deras kärnverksamhet ska nå framgång och utvecklas. Detta arbete sker i nära samarbeta med de olika förvaltningarna.

Förvaltningen levererar en stor bredd av tjänster inom fastighet, lokalvård, måltid, IT, medborgar- och kundstöd, rekrytering och lönehantering. Att våra förvaltningar uppfattar oss på ett positivt sätt är en grundläggande förutsättning för en framgångsrik verksamhet. För att möta förvaltningars förväntningar är det vår ambition att alltid vara enkla att nå och förstå och att visa engagemang i varje situation.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/940


Publicerat
2021-12-17

Sista ansökningsdag
2022-01-30


Kontakt

Kristian Eriksson, enhetschef, 0300-83 66 55Logga in och ansök Tillbaka