Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterska till Åsa vård- och omsorgsboende inriktning demens

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Rollen som undersköterska hos oss

Som medarbetare hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår vård och omsorgsarbete nära omsorgstagare samt att planera och genomföra sociala aktiviteter utifrån omsorgstagarens önskemål och behov. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert. Under 2022 kommer Åsa vård och omsorgsboende utbilda samtliga medarbetare utifrån modellen Stjärnmärkt som tagits fram av Svenskt Demenscentrum.

Hos oss arbetar omsorgspersonalen flexibelt och det är en självklarhet att arbeta i hela verksamheten. Vi välkomnar dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Din profil

Som person är du positiv, kreativ, självständig och lösningsorienterad. Vi ser det som en självklarhet att du är professionell mot din omgivning. Du är metodisk i ditt arbetssätt, trivs med att arbeta i ett team och är hjälpsam mot dina kollegor. Du har lätt för att arbeta flexibelt och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi vill att du har ett salutogent och personcentrerat förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av att arbeta inom demensvård. Du har god datorvana, är duktig på dokumentation och har B-körkort. Har du erfarenhet från arbete som undersköterska är det meriterande.

Om oss

Åsa vård- och omsorgsboende ligger nära havet och erbjuder en trivsam och varmt välkomnande miljö.. Omgivande trädgårdar med uteplatser, promenadstigar och träningsredskap, inbjuder boende till avkoppling, gemenskap och aktivitet. Boendet består av 60 lägenheter med inriktning somatik och demens.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad enligt avtal och tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiderna inkluderar dag, kväll och helgtjänstgöring. I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari.

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Svaren på frågorna används som del i urval. Detta innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra omsorgstagare att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter omsorgstagare med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
2

Sysselsättningsgrad
Enligt överenskommelse

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2021/983


Publicerat
2022-01-05

Sista ansökningsdag
2022-01-31


Kontakt

Katarina Sollin, enhetschef, 0300- 83 38 06

Susanne Törnberg, enhetschef, 0300-83 38 05Logga in och ansök Tillbaka