Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Kolla Parkstads förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Kolla Parkstads förskola med sina fantastiska lärmiljöer söker kreativa förskollärare. Är du en relationsskapande förskollärare som gillar att använda kreativitet fullt ut för att utveckla undervisning med hjälp av sagan som tema?  Nu söker vi en kreativ och digital-intresserad förskollärare så ta tillfället i akt och sök tjänst hos oss!  För att få en känsla av hur det är att jobba på i Kungsbacka Kommun – klicka på länken:

https://www.youtube.com/watch?v=5WSTUowKpGQ

Rollen som förskollärare hos oss

I denna roll bidrar du till en dela-kultur där vi tillsammans ansvarar, inspirerar, samarbetar och stödjer varandra.  Vi är ett glatt gäng i väldigt fina förskolelokaler (byggda 2014) på två våningar som söker en spännande och utmanande kollega. Vi har extra satsningar på att utveckla vår undervisning mot barns estetiska lärprocesser. Vi deltar även i läslyftet, organiserat av skolverket. Vi arbetar i sju stycken mindre barngrupper i personalteam om två pedagoger som grundorganisation.

Din profil

Vi strävar efter att hitta en person med rätt kombination av personlighet och kompetens.

Du skapar såväl nya kontakter som underhåller dina nuvarande arbetsrelationer. Du ansvarar och driver ditt arbete framåt mot mål och levererar resultat samt prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du anpassar dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar egna initiativ och kommer ofta med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Som person är du relationsskapande, initiativtagande och har lätt för att samarbete samtidigt som du, när det krävs, kan fatta beslut på egen hand. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du erfarenhet av att arbeta som förskollärare är det meriterande.

Mer om oss

Kolla Parkstads förskola är en av fyra stora förskolor i Kolla området. Kollaområdets förskolor har ett tätt och väl utvecklat gemensamt SKA-arbete tillsammans. Kolla förskolor har två rektorer, en enhetschef samt en gemensam specialpedagog och cirka 60 stycken medarbetare. Två tredjedelar av medarbetarna är förskollärare. Förskolan ligger nära kommunikationer och har närhet till Kungsbacka centrum.

Vårt erbjudande och övrig information

Vi erbjuder en till två tillsvidareanställningar på heltid med tillsättning så snart som möjligt under våren 2022 eller enligt överenskommelse.

Observera att belastningsregister kommer att behöva uppvisas i samband med anställning. Du kan beställa ett registerutdrag, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Hos oss får du utvecklas i din profession tillsammans med kollegor och kommer arbeta utifrån vår arbetsplatskultur som präglas av att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt! Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta oss eller läs mer på vår hemsida här: https://www.kungsbacka.se/Kommun-och-politik/Sa-har-ar-det-att-jobba-hos-oss/

Intresserad?

Kul! Välkommen med din ansökan senast 31 januari. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi strävar efter en transparent och inkluderande rekryteringsprocess. Därför kommer du att få svara på ett antal frågor i samband med att du skickar in din ansökan. Svaren på frågorna används som del i urval. Detta innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev utan endast ditt CV.

Om oss på förvaltningen Förskola & Grundskola

Förskola & Grundskola är förvaltningen där allt börjar med dig. Med fokus på individ och flexibla lösningar attraherar vi professionella och engagerade människor till vår verksamhet.

I våra förskolor och grundskolor pågår det varje dag undervisning som syftar till att barn och elever ska prestera utifrån sin fulla kapacitet på sin resa emot framtiden. Arbetet präglas av tillitsbaserad styrning där vi strävar efter att göra varandra bra och skapa goda förutsättningar för alla att lyckas. Verksamheten är indelad i tre geografiskt pedagogiska områden som omfattat omsorg och utbildning för barn och elever 1-16 år. Vi har en utvecklad central stödorganisation som skapar goda förutsättningar för rektors pedagogiska ledarskap. I Förskola & Grundskola arbetar cirka 2600 medarbetare som oavsett uppdrag har fokus på barns och elevers lärande, det är dem vi alla är till för.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2022/7


Publicerat
2022-01-04

Sista ansökningsdag
2022-01-31


Kontakt

Kajsa Envall, rektor, 0300-837716Logga in och ansök Tillbaka