Jobba som timvikarie

Från och med den 1 maj har Kungsbacka kommun en gemensam enhet som ser till att det finns timvikarier inom exempelvis personlig assistans, förskolor och hemtjänsten. Det är hit du som är intresserad av att arbeta som timvikarie ska vända dig

Varje dag ser vårt Vikariecenter till att det finns timvikarier till flera verksamheter inom Kungsbacka kommun. För att kunna tillsätta timvikarier vid korttidsfrånvaro hos vår ordinarie personal behöver vi dig som vill, vågar och kan jobba hos oss i Kungsbacka kommun. 

Som timvikarie hos oss kan du få arbeta inom exempelvis lokalvård, personlig assistans, på ett särskilt boende eller med måltidsverksamhet i våra kök. Du kan också arbeta som timvikarie inom förskola, hemtjänsten, på ett vård- och omsorgsboende eller som sjuksköterska. 

Att arbeta som timvikarie hos oss öppnar flera dörrar. Du kan prova på flera olika yrken och att ha erfarenhet av att vara timvikarie är meriterande om du vill söka en annan anställningsform. 

Sök våra lediga jobb

Om du är intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss kan du söka våra lediga jobb eller ta kontakt med oss på Vikariecenter. Vi gör en intervju med dig och om du blir aktuell för ett jobb som timvikarie tar Vikariecenter in referenser och begär i vissa fall utdrag ur belastningsregistret. När kontraktet är underskrivet och introduktionen är klar, återstår endast att hitta lediga timmar där du kan jobba. 

Får introduktionsutbildning

Som timvikarie på Vikariecenter kommer du att få en introduktionsutbildning och du får också gå bredvid ordinarie personal innan du börjar arbeta själv. Du meddelar oss vilka dagar och tider du vill vara tillgänglig för arbete och du får ett SMS av Vikariecenter när det finns arbetspass som passar dina önskemål. Du kan arbeta dagtid, kvällstid och/eller natt på både vardagar och helger.

Alla aktuella tjänster som timvikarie hittar du på vår hemsida, under Lediga jobb. Just nu hittar du lediga jobb som timvikarie både under jobbkategorierna Timvikarier och Sommarjobb.

Kontakta gärna
Om du har frågor om att jobba som timvikarie, är du välkommen att kontakta oss:
Vikariecenter
0300-83 78 00
vikariecenter@kungsbacka.se

Besöksadress:
Borgmästaregatan 5A
434 32 Kungsbacka.