Ung områdesutvecklare

Vill du ha ett extrajobb där du jobbar med trygghet, trivsel och delaktighet? Vi söker just nu dig som vill jobba som områdesutvecklare.

Är du 16–17 år och intresserad av att jobba som områdesutvecklare i Kungsbacka centrum? Som områdesutvecklare jobbar du tillsammans med andra ungdomar för att öka tryggheten, trivseln och delaktigheten för de som bor i ett bostadsområde vid Stormgatan. Du får lön och jobbar i ett team med fyra andra ungdomar och en handledare från Kungsbacka kommun. 

Projektet och arbetet är ett samarbete mellan Kungsbacka kommun och Aranäs fastigheter. Stormgatan är vårt första projektområde och vi hoppas att vi kommer att kunna anställa fler områdesutvecklare på fler områden i kommunen framöver.  

Arbetsuppgifter 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att anordna dialoger med boende, läxhjälp, loppisar, temakvällar och tipspromenader. Det kan också vara att anordna möten mellan personer av olika generationer. Du får gärna komma med egna idéer på aktiviteter som skapar trygghet, trivsel och delaktighet för de som bor i området.  

Arbetstid och lön 

Arbetstiden är tisdagar klockan 17–20. Anställningen startar vecka 47 och avslutas i april 2022. Timlönen är 100 kronor i timmen. Du får även betalt för obekväm arbetstid (OB-tillägg) från och med klockan 19 på kvällen.  

Ansökan

Sista dag för att ansöka till tjänsten var 10 oktober. Du som har sökt får ett mejl med svar på om vi kallar dig till intervju eller inte.

Har du frågor om jobbet som ung områdesutvecklare? Kontakta: 

Amanda Kaså, utvecklare
amanda.kasa@kungsbacka.se
0300-83 46 13

Så behandlar vi dina personuppgifter

För att kunna hantera din ansökan behöver Kungsbacka kommun spara och behandla personuppgifterna som du lämnar i formuläret. Vi tillämpar den lagstiftning som gäller för att behandla dina personuppgifter och sparar dem så länge som det är nödvändigt för att hantera din ansökan. Nämnden för Kultur & Fritid är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att få dina uppgifter ändrade eller raderade. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter