Näringslivskalendarium

Här hittar du aktiviteter våra aktiviteter för näringslivet. Några arrangemang är öppna för alla medan andra riktar sig till specifika målgrupper.

21 februari: Frukostklubben

Nyfiken på Kungsbackaföretag? Under 2019 års första frukostklubb kan du låta dig inspireras av tre spännande Kungsbacka-företag och deras berättelser. Läs mer om programmet och anmäl dig här.

20 mars: Frukostklubben

Framtidens jobb - hur ska företag tänka? Digitaliseringen och automatiseringen kommer att ha effekter på framtidens jobb men var finns kompetensen för att klara omställningen? Läs mer om programmet och anmäl dig här.

25 april: Frukostklubben

EU, Brexit och frihandel - hur påverkar det näringslivet i Kungsbacka? Europa står mitt i ett vägskäl och utmaningarna är stora inför framtiden med Brexit, större andel högerpopulistiska partier i Europa och en orolig geopolitisk utveckling. Läs mer om programmet och anmäl dig här.

23 maj: Frukostklubben

Kungsbackas näringslivsstrategi 2019-2022Kungsbackas näringslivsstrategi har tagits fram i en bred dialog med det lokala näringslivet. Nu ska vi ta strategin från ord till handling. Läs mer om programmet och anmäl dig här.

Kontakta gärna