Här finns det mark och lokaler

I Kungsbacka finns flera områden att titta närmre på för dig som är på väg att etablera. Läs mer om våra olika områden i menyn till vänster. Eller sök själv upp den mark som passar dig.

Mark

Har du planer på att investera eller etablera i Göteborgsregionen kan du hitta tillgänglig mark i markdatabasen ”Mark för näringslivet”. Här får du som investerare kvalificerad information om tänkbara lokaliseringsalternativ.

Tillgänglig mark i Göteborgsregionen

Databasen Mark för Näringslivet tillhandahålls av Business Region Göteborg AB (BRG) samarbete med Göteborgsregionens 13 kommuner.
Förutom att hjälpa dig hitta rätt läge för ditt företag, gör databasen det möjligt att analysera näringslivets behov av mark på ett nytt sätt. Databasen hjälper oss att skapa bättre lösningar för framtiden, så att ditt företag och övriga näringsliv kan utvecklas i samspel med infrastruktur, boende och miljö. Databasen fungerar som inkörsport för fortsatta kontakter och en enklare etableringsprocess.

Angående padel i Kungsbacka 

Vi har en kommun med många entreprenörer och även en kommun med invånare som har ett stort idrotts- och fritidsintresse. I synnerhet så har intresse för padel ökat kraftigt under de senaste åren så även i Kungsbacka. Vi har många förfrågningar på att etablera padelhallar i kommunen, samtidigt som vi har ett stort tryck från företag utanför kommungränsen och många företag i Kungsbacka idag som behöver mark att växa på.

Detta gör att vi i dagsläget inte har möjlighet att släppa på padelhallar på våra nya verksamhetsområden men vi kommer att kontakta dig så fort det skulle bli möjligt.

Vill du etablera padelhall i Kungsbacka så vill vi gärna att du fyller i formuläret alternativt så kan du söka efter lokaler nedan.

FORMULÄR

Har du privat mark där du vill bygga en padelhall så kan du kontakta vår Tillståndslots.

Lokaler

På följande länk hittar du lediga lokaler och fastigheter i kommunen:

Lokalnytt.se

Lokalfinder 

Lokalguiden

MatchOffice

Objektsvision

Newst

Verksamhetslokaler.se

Kontakta gärna

Elinor Filipsson, näringslivschef
0300-83 44 89
elinor.filipsson@kungsbacka.se

Anna Frykman, utvecklare besöksnäring
0300-83 49 39
anna.frykman@kungsbacka.se

Jessica Blume, platsutvecklare
0300-83 44 90
jessica.blume@kungsbacka.se

Simon Vedlund, näringslivsutvecklare
0300-83 41 54
simon.vedlund@kungsbacka.se

Eva Kjellgren, koordinator
0300-83 66 12
eva.kjellgren@kungsbacka.se

Klicka här för att läsa mer om näringslivsenheten i Kungsbacka, våra nätverk och mötesplatser här och vårt nyhetsbrev