Aktuellt på träffpunkterna

På den här sidan kan du läsa om vad som händer på de olika träffpunkterna i kommunen.

Julmarknad med musikunderhållning

Välkommen till Träffpunkternas gemensamma julmarknad. Vi serverar en julinspirerad lunch. På julmarknaden finns det handgjort julpynt, hembakat och lotterier. Artisten Monika Robertsson underhåller klockan 11.00.

Dag: 18 december
Tid: 10-15
Plats: Signeshus träffpunkt, Signes väg 7 i Kungsbacka

Lunchen kostar 62 kronor.

Har du frågor? Kontakta 0300-83 86 26

Se anslag för träffpunkternas gemensamma julmarknad

Digital teknik för seniorer

Är du nyfiken på dagens digitala teknik? På drop-in träffarna kan du bekanta dig med teknik, främst surfplattor och smarta telefoner. Syftet är att locka till nyfikenhet och inspirera till ökat användande, inga förkunskaper krävs. Ta gärna med dig "din teknik", det finns även ett fåtal surfplattor till utlåning. Det är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. 

Under höstterminen 2019 kommer Digitala Teknikträffar att äga rum på onsdagar klockan 12-13 på kulturhuset Fyren. Personal från mobila biblioteken, Fyrens bibliotek samt träffpunkten håller i dessa träffar.

Välkommen! 

Anslag om digital hjälp för seniorer

För mer information, ring: 0300-83 86 26.

Simning för seniorer

På onsdagar mellan klockan 11.30-13.30 är det lite lugnare i Kungsbacka simhall och ett bra tillfälle för att simma och bada. Personal från träffpunkten finns på plats.

Badavgift: 33 kronor
Ingen föranmälan

Se datum och mer information om seniorsimning.

Slöjdsalar

Kultur & Fritid tillhandahåller slöjdsalar på Kyvikshus och Pölagården samt på Vård och Omsorgsboendet Löftagården. Verksamheten i slöjdsalarna drivs av seniorerna själva. För mer information kontakta ansvarig enhetschef för träffpunkterna.

Träffpunkterna har en blogg

Träffpunkterna har en blogg för att kunna berätta mer om sin verksamhet. Välkommen att besöka den och kommentera gärna det du läser. 

Dialogmöte

På mötet har du som senior möjligheten att påverka och forma innehållet på träffpunkten både vad det gäller kulturprogram, aktiviteter, utflykter, fester med mera samt hur miljön i lokalen kan utformas för allas trevnad. Dina åsikter och förslag ligger till grund för kommande innehåll på träffpunkten. Förutom träffpunktens personal deltar även en representant från förvaltningen. Datum och tid för möte hittar du i respektive träffpunkts månadsprogram.

SMS från träffpunkterna

Få meddelande om eventuella förändringar i träffpunkternas program, direkt i din mobil. För att anmäla dig till tjänsten skriver du fr träff och skickar det till nummer 72270. Glöm inte mellanslaget efter fr i meddelandet.

När du inte vill ha tjänsten längre skickar du fr träffstopp till 72270.

Kontakta gärna