Vård & Omsorgs anhörigcenter

Vård & Omsorgs anhörigcenter finns på Västergatan 23 i Kungsbacka.

Vi vänder oss till dig som ger stöd, hjälp eller omsorg till en närstående i din närhet som inte klarar av vardagen på egen hand. Detta kan bero på ålder, demenssjukdom eller långvarig fysisk sjukdom.

Du är välkommen att umgås, delta i aktiviteter och få information om vad vi erbjuder. Här möter du personer i en liknande situation som din egen.

Anpassningar under pandemin

Anhörigcenter håller fortfarande stängt för aktiviteter, men vi erbjuder enskilda samtal på telefon eller utomhus. Vår förhoppning är att starta upp med promenadgrupperna så fort läget tillåter. Under tiden kommer vi använda oss av digitala lösningar som Teams.

När du anmält dig till en träff/grupp får du får en länk skickat till dig på mejl från oss så att du kan ansluta dig. Behöver du hjälp med kontaktar du Anhörigcenter.

Digitalt café drop-in  

Tisdagar 13.30-15:00
Fredagar 10.30-12:00

Vi pratar och umgås över en kopp kaffe via Teams. Du är med den stund du har möjlighet. Föranmälan krävs.            

Max antal: 6 personer. 

Läs mer om våra aktiviteter och träffar i vår i dokumentet "Anhörigcenter våren 2021" som ligger längst ner på denna sidan.

Ljusbehandling och massage

Från september till april när dagsljuset minskar kan Anhörigcenters ljusrum göra dig piggare. Du känner mera energi och får ett bättre humör.Fyra personer kan sitta i ljusrummet samtidigt och behandlingen varar ungefär en timme. 

Anhörigcenter erbjuder hel- eller halvkroppsmassage i en Syogra massagesäng med infraröd värme. Sängen har inbyggda jadekulor som långsamt masserar upp och ner längs ryggraden och nacken samtidigt som de alstrar värme och bildar infraröda strålar. 

Kontakta Anhörigcenter för att boka på telefon 0300-83 42 29. Massage- och ljusbehandlingen är gratis. Har du bokat tid men får förhinder – ring och avboka. 

Besöksadress
Västergatan 23

Postadress
434 30 Kungsbacka