Föräldraskapsstöd online

Att vara förälder kan vara både härligt och svårt på samma gång. Behöver du stöd och strategier för att enklare förstå ditt barn och bli stärkt i ditt föräldraskap? Här kan du anmäla dig till föräldraskapsstöd online!

Programmet innehåller sju avsnitt på webben. De stärker dig i ditt föräldraskap, tar upp strategier för att du som förälder ska förstå och bemöta ditt barn på ett respektfullt sätt och visar hur du ska hantera situationer som kan uppstå. I varje avsnitt ingår 30 minuters telefoncoachning av utbildad kursledare. Du får coachning individuellt eller i grupp – beroende på vad du har kommit överens om med kursledaren.

Två olika stöd

Det ena stödet är för dig som har barn i åldern 3–12 år. Det andra är för dig som är tonårsförälder. Du fyller i ditt val när du anmäler dig i formuläret nedan.

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan. Skriv din e-postadress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på dagtid. När du är anmäld blir du kontaktad av en kursledare inom några veckor.

Så behandlar vi dina personuppgifter

För att kunna hantera ditt ärende behöver Kungsbacka kommun spara och behandla personuppgifterna som du lämnar i formuläret. Vi tillämpar den lagstiftning som gäller för att behandla dina personuppgifter och sparar uppgifterna så länge som det är nödvändigt för att hantera ditt ärende. Nämnden för Kultur & Fritid är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att få dina uppgifter ändrade eller raderade. 

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter

Val

Du behöver fylla i alla uppgifter för att anmäla dig. Om formuläret inte skickas iväg, gå tillbaka till den rad som är markerad med en stjärna.

Kontakta gärna

Hälsoutvecklare Anette Svensson
0300-83 49 03
anette.svensson@kungsbacka.se