Digital föräldrakurs

Behöver du stöd och strategier för att enklare förstå ditt barn och stärka ditt föräldraskap? Här kan du anmäla dig till digital föräldrakurs!

Denna digitala föräldrakurs innehåller sju avsnitt på webben. Den stärker dig i ditt föräldraskap, tar upp strategier för att du som förälder ska förstå och bemöta ditt barn på ett respektfullt sätt och visar hur du ska hantera situationer som kan uppstå. Kursen utgår från COPE-metoden – läs om COPE-metoden på denna sida.

I varje avsnitt ingår 30 minuters telefoncoachning av en utbildad kursledare. Du får coachning individuellt eller i grupp – beroende på vad du har kommit överens om med kursledaren. 

Två olika stöd

Det ena stödet är för dig som har barn i åldern 3–12 år. Det andra är för dig som är tonårsförälder. Du fyller i ditt val när du anmäler dig i formuläret på den här sidan. 

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedanför. Skriv din e-postadress och ett telefonnummer som vi kan kontakta dig på dagtid. När du är anmäld blir du kontaktad av en kursledare inom några veckor. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

För att kunna hantera din anmälan behöver Kungsbacka kommun spara och behandla personuppgifterna som du lämnar i formuläret. Vi använder oss av den lagstiftning som gäller för att behandla dina personuppgifter och sparar uppgifterna så länge som det är nödvändigt för att hantera din anmälan. Nämnden för Kultur & Fritid är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att få dina uppgifter ändrade eller raderade.   

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Kungsbacka kommun

Val

Du behöver fylla i alla uppgifter för att anmäla dig. Om formuläret inte skickas iväg, gå tillbaka till den rad som är markerad med en stjärna.

Kontakta gärna

Anette Svensson, utvecklare
0300-83 49 03
anette.svensson@kungsbacka.se