Fysiska föräldrakurser

Behöver du stöd och strategier för att enklare förstå ditt barn och stärka ditt föräldraskap? Här kan du anmäla dig till föräldrakurser!

De här föräldrakurserna är för dig som har barn i åldern 3–12 år. Kurserna utgår från COPE-metoden – läs om COPE-metoden på denna sida.

Kursval

  • Kungsbacka Öppna förskolan Varla, måndagar 18–20 (start 21 februari)
  • Kungsbacka Öppna förskolan i Hålabäck, tisdagar 17.30–19.30 (start 1 mars)
  • Onsala Fjordskolan, onsdagar 18.30–20.30 (start 23 februari)

Om kurserna

Föräldrakurserna stärker dig i ditt föräldraskap, tar upp strategier för att du som förälder ska förstå och bemöta ditt barn på ett respektfullt sätt och visar hur du ska hantera situationer som kan uppstå. 

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedanför. 

Så behandlar vi dina personuppgifter

För att kunna hantera din anmälan behöver Kungsbacka kommun spara och behandla personuppgifterna som du lämnar i formuläret. Vi använder oss av den lagstiftning som gäller för att behandla dina personuppgifter och sparar uppgifterna så länge som det är nödvändigt för att hantera din anmälan. Nämnden för Kultur & Fritid är personuppgiftsansvarig. Du har rätt att få dina uppgifter ändrade eller raderade.   

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Kungsbacka kommun

Kursval


Du behöver fylla i alla uppgifter för att anmäla dig. Om formuläret inte skickas iväg, gå tillbaka till den rad som är markerad med en stjärna.

Kontakta gärna

Anette Svensson, utvecklare
0300-83 49 03
anette.svensson@kungsbacka.se