Elektronen

Elektronens sammanträdesrum kan bokas i webb-bokningen. För övriga lokaler kontakta Kerstin Ohlsson, se nedan.

Information och bokning

Kerstin Ohlsson
0300-83 78 48
kerstin.ohlsson@kungsbacka.se

Stora sammanträdesrummet

Ett mötesrum med bekväma stolar i en trivsam miljö. Lokalen har 24 platser.

Lilla sammanträdesrummet

Ett mötesrum med bekväma stolar i en trivsam miljö. Lokalen har 10 platser.
Vill du se vilka dagar och tider som är lediga i sammanträdesrummen, gå in i vår Webb-Bokning. Välj Elektronen i "Välj grupp av objekt"

Ateljén

Här sätter bara fantasin gränser. Du kan dreja, skapa och bränna keramik, måla, rita, sy, snickra. Lokalen har cirka 20 platser

Mediarummet och Kuben

I mediarummet kan du producera musik med programmet FL studio. I Kuben kan du redigera bilder eller spela in och redigera film. Elektronen står med filmutrustning och en bra stillbildskamera till utlåning. Ta med dina egna foton, bilder och filmer och redigera här. Man kan även skapa biljetter för event. Programmen som finns är Adobe master collection, MSN, Tickmaster,VLC, Spotify.

Biografen

Tillsammans med dina vänner kan du se film på storbild och käka popcorn. Kan användas för mindre föreläsningar och utbildningar. Lokalen har 16 platser.

Logen

Här brukar banden, föreläsare och övriga gäster tillbringa tiden innan de ska uppträda.

Arrangemangshallen

Ett rum som ger utrymme för blandad verksamhet. Allt ifrån pensionärsföreningar årsmöten till rockarrangemang. Tillsammans med caféet tillåter lokalen 250 personer.

Café

Ett rum där de flesta möten i huset sker. Här kan man ta en fika, göra mindre arrangemang på lilla scenen med tillhörande PA anläggning eller umgås med dina vänner.

Viktigt vid hyra av lokal

Rökning, alkoholförtäring och förvaring av alkohol samt användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i anläggningen eller i anslutning till den.

Kontakta gärna

Café Elektronen
0300-83 48 09