Sommarbussen

Häng med sommarbussen till Sundsjön! Den är gratis och för dig som ung i kommunen. Vid Sundsjön kan du paddla kanot och sup, fiska eller hitta på något annat roligt i naturen.

Dag: Vardagar vecka 25-28
Plats: Sundsjöns lägerplats
Ålder: För dig som har gått ut årskurs 3 eller är äldre.
Antal platser: 30

Hur går det till?

Ta med egen matsäck, vattenflaska, myggmedel, solkräm, badkläder och kläder efter väder. Flytvästar finns. Du kan grilla vid lägerplatsen. Du anmäler dig dagen innan via länkarna längre ner på den här sidan. 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi förväntar oss att du tar ansvar och stannar hemma om du har sjukdomssymtom. I bussarna och i Sundsjön håller vi avstånd och följer hygienrutiner.

Två bussar

Buss 1 går från Kungsbacka station till Sundsjön. Buss 2 går i år från område söder (Åsa, Frillesås, Gällinge och Älvsåker) till Sundsjön.

Se avgångar och stopp för buss 1 och 2 vecka för vecka.

Anmäl dig till sommarbussen

För att åka med ska du boka din plats på bussen dagen före. Anmälan öppnar klockan 8.00 dagen före varje avgångsdag. 

Vänta på bekräftelse om bokad plats

Sommarbussen har verkligen blivit en succé i år och efterfrågan på platserna är stor. För att vara säker på att du får en plats på sommarbussen, ska du först få ett mejl som bekräftelse på att du har en plats bokad. Om du inte har fått något bekräftelsemejl har du tyvärr inte fått någon plats.

Tänk på att ange rätt mejladress i din anmälan! Det kan också vara bra att titta i din skräppost och se över säkerhetsspärrar i din dator så att bekräftelsemejlet kommer fram. 

Övernatta vid Sundsjön

Vad händer på lägerplatsen när sommarbussen har åkt hem? Sov över i Sundsjön i vindskydd eller tält - en populär och trevlig sommarlovstradition. Övernattningen är under fyra tillfällen och du anmäler dig till det datumet som du vill sova över. Mer information och anmälan om övernattningen i Sundsjön.

Fler sommarlovsaktiviteter

kungsbacka.se/sommarlovstips hittar du fler aktiviteter som du kan göra under sommarlovet!

Kontakta gärna