Lägg till deltagare

Som Ledare lägger du upp dina deltagare. Det behöver inte vara ledaren, det kan vara föreningsadministratören, en förälder eller varför inte en deltagare som gör registreringen. Förutsättningen är att ledaren är inlagd som ledare i föreningen av föreningsadministratören.

Ditt användarnamn och lösenord

Det får du av din föreningsadministratör. Lösenordet kan du sedan själv ändra dock inte användarnamnet.

Alla siffrorna i personnumret

Systemet kräver alla siffrorna i personnumret för att kontrollen ska fungera och att vi vet att varje deltagare är unik. Om någon deltagare har en skyddad identitet, kontakta oss så hjälper vi till med ett påhittat nummer.

Vi kan hjälpa dig

Om du inte får tag på hela personnumret kan vi hjälpa dig. Maila oss en lista på personerna med adress så kan vi lägga in dina deltagare.

Personnumren är skyddade

När du som ledare registrerat deltagarnas namn och personnummer syns inte de sista fyra siffrorna på närvarokortet. De är krypterade i databasen. Risken att någon ska kunna hacka sig in i vår databas är näst intill omöjligt så alla kan känna sig säkra.

Detta gör du bara en gång

Du lägger in dina deltagare endast en gång. Du kan däremot ta bort deltagare alternativt lägga in nya

Max 30 per närvarokort

Tänk på att maximalt lägga in 30 deltagare per kort. Om du har fler deltagare, gör två kort men du måste ha minst en ledare per kort. Har du samma grupp i flera olika aktiviteter, exempelvis fotboll på sommaren och innebandy på vintern, kan du använda samma kort. Du skriver själv in vilken typ av aktivitet du har varje gång du registrerar. Därför kan det vara bra att ha ett generellt namn på ditt eller dina närvarokort.

Lägg till/ta bort deltagare

Det gör du när du befinner dig på ditt Närvarokort.

Kontakta gärna

Telefontider
Måndag, tisdag, torsdag och fredag
klockan 8.30-12
Onsdag
klockan 13.30-16

Besöksadress
Kulturhuset Fyren
Postadress
Kungsbacka kommun
Kultur & Fritid
434 81 Kungsbacka