Fritid för dig med funktionsvariation

Det finns flera olika typer av fritidsverksamheter som du kan delta i om du har någon form av funktionsvariation. Kolla in säsongens program och andra aktiviteter som kommunen erbjuder.

Sommarlägret skräcksommar

Sommarlägret för dig som är 12–20 år med funktionsvariation.

Ett dagläger med roliga aktiviteter! Vi spelar in en film tillsammans med allt som ingår: filmmusik, smink, teater, filmning och premiärfest. Du som deltar är med både bakom och framför kameran.

Datum: 18–20 juni
Tid: dagtid mellan klockan 9.45–15.00.
Plats: kulturhuset Fyren och Esteten, Borgmästaregatan 6 i Kungsbacka.
Kostnad: gratis

Mer information och anmälan

Kontakta Anna Gustafsson, ungdomskonsulent i Kungsbacka kommun, för att få mer information eller anmäla dig till sommarlägret Skräcksommar. Anmäl dig senast 10 juni.

anna.gustafsson@kungsbacka.se

Fler sommarlovstips i Kungsbacka kommun.

Musik på Gården

Vårt projekt Musik på Gården finns på Elektronen och kommer att hålla på fram till år 2020.

Är du intresserad av musik och vill lära dig att DJ:a, skriva egna låtar, prova på att spela ett instrument, spela in i studio? Du kanske är intresserad av musikvideor eller vill umgås med andra musikintresserade ungdomar? Då är detta projekt något för dig!

Musik på gården är ett arvsfondsprojekt och ett samarbete mellan den allmännyttiga föreningen Passalen och aktivitetshuset Elektronen i Kungsbacka.

Är du intresserad? Kontakta gärna

Diana Rönnberg, projektledare Passalen
diana@passalen.se

Passalens ungdomskör

Tillsammans sjunger vi kända låtar som vi dansar och rörelse. Vi provar på stäm- och växelsång. Vi lyssnar på olika typer av musik och lär oss om kompositörer och noter. Allt på ett lekfullt och roligt sätt efter gruppens förmåga. Alla ungdomar med musikintresse är välkomna till kören.

Dag och tid: måndagar 17–18 (start 4 februari)
Plats: Elektronen, Industrigatan 2A i Kungsbacka
Kostnad: 1 595 kronor/termin

Anmäl till Passalens ungdomskör

Kontakta gärna

Diana Rönnberg, projektledare Passalen
diana@passalen.se

Konst

Vill du träffa andra ungdomar med samma intresse och hitta konstnärliga aktiviteter tillsammans? Passalen i Kungsbacka söker dig som vill vara med och bilda en intressegrupp för konst.

Datum: torsdagar ojämna veckor (start 31 januari)
: 17–19
Plats: Elektronen, Industrigatan 2A i Kungsbacka