Foto: Kristina Axelsson

Elektronen

Elektronen är en mötesplats för alla åldrar.

Här finns ateljé, media- och musikstudio, replokal, loge och dj-rum, möteslokaler och en arrangemangssal med scen. Elektronen ligger på Industrigatan 2A i Kungsbacka.

Ett hus med många möjligheter

Elektronen har ett brett utbud av verksamheter. Här kan du arrangera spelningar, discon, föreläsningar och mycket annat. Om du är intresserad av film, foto, konst eller musikproduktion finns det lokaler och personal som hjälper dig. Kontakta oss, om du vill veta mer om vad du kan göra! 

Träfftider

Tisdag-torsdag 15-21

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Annars kan du kontakta dem för att boka en tid för möte. Du hittar kontaktuppgifter i vänstermenyn.

Repa med ditt band

Du kan repa med ditt band i Elektronens replokal eller på Elektronens scen. Vill du boka replokal eller scenrep, kontakta Christopher Sköld, 0300-83 49 27, christopher.skold@kungsbacka.se. Det finns också andra replokaler runt om i kommunen.

Evenemang

Vill du läsa om vad som händer på Elektronen framöver? Detta händer på Elektronen

Boka lokal

Du kan själv boka Elektronens lokaler på webben via länken längst ner på den här sidan.

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Elektronen

Kungsbacka direkt, kommunens kundcenter
0300-83 40 00

Träfftider
15-21 tisdag-torsdag

Kungsbacka direkt, kommunens kundcenter
0300-83 40 00