Replokaler

Det finns replokaler på flera platser i Kungsbacka. Replokalerna drivs av olika aktörer. Några replokaler är fullt utrustade, andra har enbart PA-utrustning och några lokaler hyrs ut tomma.

Kobacka aktivitetshus, Varlabergsvägen 31

Här finns sex stycken replokaler. Två är fullutrustade med förstärkare, trummor och sånganläggning. De övriga är större men outrustade. Det kostar 350 kronor/månad att hyra en utrustad lokal och 750 kronor/månad för en outrustad. Replokalerna drivs av Kungsbacka kommun, enheten Ung i Kungsbacka.

Centrala Kungsbacka, Smörhålevägen 5

På Smörhålevägen 5, före detta Kings-Ton, finns det åtta replokaler.

Verksamheten drivs av Replokalen.com och ABF. Kontaktuppgifter Replokalen.com: 0739-88 91 05. Telefontid 9-17. Under övrig tid gå in på www.replokalen.com. 

ABF-huset, Verkstadsgatan 14

I ABF-huset på finns det fem replokaler. Tre av replokalerna är fullt utrustade med trummor, förstärkare och PA-anläggning. Här har vi plats för fem band i varje lokal. Priset för dessa lokaler är 350 kronor i månaden.

De övriga två lokalerna hyrs ut tomma, eventuellt kommer lokalerna utrustas med PA-anläggning i framtiden. Priset för dessa lokaler är 750 kronor i månaden per band.

Verksamheten drivs av Fritid & Folkhälsa Kungsbacka kommun och ABF.

Medborgarskolan, Gullregnsvägen 16

Medborgarskolan har många replokaler under brottarlokalen på Gullregnsvägen 16. Lokalerna är ljudisolerade. Lokalerna har ingen utrustning men kan utrustas med PA system om så önskas.

Verksamheten drivs av Medborgarskolan.

Kontakta gärna