Åsa fritidsanläggning

Åsa fritidsanläggning är en mötesplats för dig som ung i kommunen.

Flera olika ungdomsgrupper med olika intressen träffas regelbundet på Åsa fritidsanläggning. Här finns danslokal, mötesrum och kök.

Om du letar efter någonstans att vara för att hålla på med ditt intresse, kan du kontakta ungdomskonsulenterna i Åsa eller komma på besök under träfftiderna.

Träfftider

Tisdagar 17-21

Under dessa tider kan du prata med ungdomskonsulenterna om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Annars kan du kontakta dem för att boka en tid för möte. 

Studio

På Åsa fritidsanläggning finns en studio där du kan skapa din egen musik i programmet FL Studio. Kontakta Ewa Hallberg, ungdomskonsulent, om du vill veta mer.

ewa.hallberg@kungsbacka.se
0300-83 78 29

Boka lokal

När lokalen inte är bokad för ungdomsverksamhet går den att hyra för möten, kalas eller andra arrangemang. Du kan själv boka lokalen via länken längst ned på den här sidan. Det finns även möjlighet att hyra en brännugn. Lokalen rymmer 100 personer och det finns följande utrustning:

  • porslin 30 personer
  • full köksutrustning
  • stolar och bord för 30 personer
  • discoutrustning
  • musikanläggning

Rökning, alkoholförtäring, förvaring av alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Besöksadress

Bollvägen 131
434 54 Åsa

Ungdomskonsulenter i Frillesås och Åsa