Foto: William Engelbrektsson

Galaxen

En mötesplats i Onsala för unga

Galaxen är ett flexibelt hus för olika verksamheter. Här finns ateljé, danssal, DJ-rum, möteslokaler och en arrangemangssal med scen. Du kan boka huset för att arrangera exempelvis spelningar, discon, LAN-partyn, barnkalas, dopkalas, föreläsningar, möten, kurser, lägerverksamhet med övernattning.

Från årskurs 7

Öppettider

Torsdagar 14–21

Vi har även aktiviteter vissa helger. Se vad som händer hos oss i appen Ung i Kungsbackas under menyn Evenemang.

Detta kan du göra här

Är du ung och vill göra något på din fritid, till exempel träffa andra unga, utveckla ett intresse eller göra ett arrangemang? Kommunens ungdomskonsulenter kan ge dig tips och handledning, och hjälpa dig att skapa en fritid som du trivs med. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Galaxens lokaler 

Aktiviteten

Aktiviteten är ett rum med många möjligheter. Det finns en stor spegel på en vägg, så rummet lämpar sig bra för dans, yoga och liknande. Dessutom går det bra att ha annan verksamhet i Aktiviteten, såsom möten, spela spel och liknande. Rummet har plats för 20 personer.

Konferensen

Ett mötesrum med bekväma stolar i en trivsam miljö och vacker inredning. Lokalen har 14 platser.

Arrangemangssalen

Arrangemangssalen är ett utmärkt rum med scen på ena kortsidan och med mycket bra ljudutrustning. Lokalen kan användas för blandad verksamhet. Här finns teknisk utrustning för konserter eller enklare arrangemang som föreningsmöten. I lokalen ryms 200 personer stående och 132 personer sittande 

Ateljén

Här kan du måla, rita, teckna och skapa. 

DJ-rum

Här finns vår DJ-bänk. Kontakta oss ungdomskonsulenter om du vill öva.

Boka lokaler

När lokalen inte är bokad för ungdomsverksamhet går den bra att hyra för kalas, möten eller andra arrangemang. Du kan själv boka lokalen via länken Webb-bokning längre ner på den här sidan.

Rökning, alkohol och användning av andra klassificerade droger är inte tillåtet i lokalen eller i anslutning till den.

Adress

Onsala Kvarnväg 2, Onsala

Kontakter