Mötesplats Fyren

En mötesplats i Kungsbacka för unga.

Kom och påverka din fritid! Prata med oss ungdomskonsulenter om vad du vill göra på din fritid eller få reda på vad som händer i området. Vi hjälper dig gärna så att du kan hålla på med ditt intresse, träffa andra, lära dig något nytt, skapa projekt, planera evenemang och mycket annat.

Kom på besök under öppettiderna eller kontakta oss!

Från årskurs 6

Mötesplats Fyren är en del av verksamheterna i kulturhuset Fyren.

Öppettider och adress

Onsdag 15–21
Torsdag 15–21

Ibland är det öppet på helgerna med aktiviteter och evenemang. Se vad som händer i appen Ung i Kungsbackas under menyn Evenemang.

Kulturhuset Fyren, våning 2
Borgmästaregatan 6, Kungsbacka

Detta kan du göra här

Häng i något av de olika aktivitetsrummen och skapa det du vill och känner för. Här kan du bland annat ordna spelningar, evenemang och olika träffar. Om du är intresserad av film, foto, konst eller musikproduktion finns det lokaler och personal som hjälper dig.

Studio och replokal

Här finns två studios och en DJ-bänk. Vi arrangerar också workshoppar och hjälper dig att producera musik och film. De program som finns är Pro Tools, Logic Pro X och FL Studio. Kom hit eller kontakta oss om du vill börja! Här finns också lokaler och scener där du kan repa med ditt band. Kontakta oss om du vill boka lokal eller scen för att repa:

Christopher Sköld, ungdomskonsulent
christopher.skold@kungsbacka.se
0300-83 49 27

Här hittar du lokaler för att skapa musik, repa eller lana.

Ateljé och graffiti

Här finns en massa möjligheter för dig som är intresserad av att måla, rita eller graffa. Vill du testa på måleri och graffiti? Kom hit eller kontakta oss!

Madeleine Jonasson, ungdomskonsulent
madeleine.jonasson@kungsbacka.se
0300-83 78 21

Kontakter