Foto: Hannah Larsson Foto: Hannah Larsson

Fotbollsplaner

Här har vi samlat all information om fotbollsplanerna i kommunen.

Aktuellt om planerna

Problem med telefonin idag

Lördag 15 september klockan 9.30
Idag går det tyvärr inte att nå oss på telefonnummer 83 47 09. Vi hänvisar därför till tjänstgörande vaktmästare på telefonnummer 0300-83 78 38.

Vi beklagar strulet och försöker lösa det så snabbt det bara går.

Nu är de flesta gräsplaner öppna

Tisdag 4 september klockan 10.20
Nu är de  flesta gräsplaner öppna. Vi har hjälpsått alla gräsplaner efter sommarens torka. Några få gräsplaner är fortfarande stängda som behöver ytterligare tid för tillväxt.

De flesta planer öppnar tidigare

Onsdag 22 augusti klockan 9.15
Enligt tidigare beslut skulle gräsplanerna vara stängda hela augusti. Men tack vare regnet och de förberedelser vi har gjort kan vi öppna de flesta planerna tidigare. 

Tingbergsvallen är öppen inför Kungsbackaspelen och för skolorna som är inbokade där nästa vecka.

Inför helgen kommer vi att linjera fyra A-planer - Ögärdet, Rydet A, Särö A och Ledet. Resten av planerna har vi som mål att linjera till den 1 september.

För att se vilka planer som är öppna se öppna/stängda planer på kungsbacka.se

Fotbollsgräsplanerna stängda hela augusti

Sidan uppdaterades 2018-08-15 klockan 9.15
På grund av den svåra torka vi haft i sommar kombinerat med bevattningsförbud i flertalet kommuner i länet kommer gräsfotbollsplaner att fortsatt vara avstängda under hela augusti. Detta gäller även kommuner som inte haft vattenförbud.

Antalet avstängda gräsplaner kan se lite olika ut från kommun till kommun. Hallands Fotbollförbund tillsammans med Kungsbacka, Varbergs och Halmstads kommun har kommit fram till att vi skall prioritera matchtider för samtliga representationslag i våra förbundsserier samt representationslagen i distriktsserierna, vilket teoretiskt innebär dam/herr representationslag från Superettan/Elitettan ner till division 7. Därefter kommer tider att kunna erbjudas för övriga lags matcher samt för träningar.

Den träningstid som föreningarna blir tilldelade ansvarar föreningarna själva för hur man prioriterar och vilka lag i föreningen som nyttjar dessa tider.

Detta är ett gemesamt beslut från Hallands Fotbollförbund ihop med Varbergs kommun - Kultur och Fritidsförvaltningen, Kungsbacka kommun - Kultur och Fritid och Halmstads kommun - Teknik och Fritidsförvaltningen.

Samtliga gräsplaner är fortfarande stängda för träningar och matcher.

På grund av torkan och det rådande bevattningsförbudet stängs samtliga gräsplaner tills vidare. Alla inbokade fotbollsmatcher till och med 31 augusti är flyttade till konstgräsplaner.

Här kan du läsa mer om vad som gäller.

 

Kontakta gärna

Telefontider
Måndag, tisdag och torsdag
8.30-12 och 13.30-16
Onsdag
13.30-16
Fredag
8.30-12 och 13.30-15

Besöksadress
Kulturhuset Fyren
Postadress
Kungsbacka kommun
Kultur & Fritid
434 81 Kungsbacka