Må bra-kort

Vinnare

Vinnare kvartal 1 2019

Vinnare kvartal 2 2019

Vinnare kvartal 3 2019

Vinnare kvartal 4 2019

Enkel och skön motion finns oftast i din närhet

Regelbunden motion är en god investering för din hälsa och ditt välmående. Med Må bra-korten har du dessutom möjligheter att vinna fina priser.

Vem får delta i utlottningen?

Du som bor eller arbetar i Kungsbacka och som fyllt 18 år får vara med i utlottningen. Anställda inom Kungsbacka kommun Kultur & Fritid får inte delta.

Så här gör du

Varje gång du motionerat i minst 30 minuter fyller du i ditt Må bra-kort. Du får fylla i kortet för ett motionstillfälle per dag. Du kan träna själv eller i grupp. Promenera, jogga, cykla, dansa, simma, träna på gym, utöva yoga, spinning, aerobics eller något annat som du tycker är roligt. Variera gärna din träning med kondition, rörlighet, smidighet och styrka.

Du skickar eller lämnar in dina Må bra-kort varje kvartal till Kultur & Fritid. Adressen finns på ditt Må bra-kort. Varje ifyllt kort är lika med en lott i dragningen. Ju fler kort du skickar in desto större är chansen att du vinner. Kortet måste vara komplett ifyllt för att räknas som en lott. Om kortet inte är komplett fortsätter du att fylla i det och skickar in kortet kommande kvartal. Kom ihåg att fylla i uppgifterna på framsidan på alla kort.

Perioder

  • 1/1-31/3
  • 1/4-30/6
  • 1/7-30/9
  • 1/10-31/12 

Skicka in dina kort senast sista dagen i varje period.

Sms-tjänst

Nu kan du som använder Må bra-korten få en påminnelse via SMS när korten ska lämnas in. SMS-tjänsten är gratis. Det enda du behöver göra är att skicka SMS till oss. För att anmäla dig till tjänsten skriver du fr mbk och skickar det till 72270. När du inte vill ha tjänsten längre skickar du fr mbkstopp till 72270.

Kom ihåg

Tänk på att anmäla dig till sms-tjänsten på nytt 1 januari varje år för att hålla den aktiv.

Vinster

Varje kvartal lottar vi ut vinster i hälsans tecken. Du kan vinna presentkort på bio eller på Kungsbacka Teater. Vinsten ”Prova på i simhallen” finns inte längre, eftersom simhallarna snart inte längre drivs av kommunen. 

Vi kontaktar vinnarna personligen och publicerar de även här på webbsidan och i tidningen Norra Halland. 

Här kan du hämta och lämna Må bra-kort

  • Kundcentret Kungsbacka direkt, stadshuset
  • Fjärås Fritidscenter, Klövervägen, Fjärås
  • Kungsbacka Sportcenter, Gymnasiegatan
  • Norra Halland, Kyrkogatan 2 Kungsbacka
  • Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka
  • Vårdcentralerna i Region Halland

Du skickar eller lämnar in dina Må bra-kort varje kvartal till Kultur & Fritid. Adressen för att skicka in kortet hittar du på ditt kort. Om du inte skickar in det, kan du lämna det i Kulturhuset Fyren i entrén mellan kaféet och biblioteket där det finns en brevlåda. 

Fel telefonnummer på Må bra-korten

Tyvärr är telefonnumret som står på Må bra-korten fel. Rätt kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Så hanterar vi dina personuppgifter

De personuppgifter som du fyller i på ditt Må bra-kort hanterar vi enligt reglerna för dataskydd. Vi använder ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress för att kontakta dig om du vinner eller för att fråga dig om du vill vara med i våra undersökningar som är kopplade till Må bra-korten. När du fyller i dina uppgifter på kortet godkänner du också att vi använder dem för just dessa ändamål. 

Läs mer om hur Kungsbacka kommun hanterar personuppgifter och arbetar med dataskydd.

Kontakta gärna

Eva Bjälkander
0300-83 49 35
eva.bjalkander@kungsbacka.se