Må bra-kort

Regelbunden motion är en god investering för din hälsa och ditt välmående. Med Må bra-korten har du dessutom möjligheter att vinna fina priser.

Du som bor eller arbetar i Kungsbacka och som fyllt 18 år får vara med i utlottningen av Må bra-kortens priser. Anställda inom Kungsbacka kommun Kultur & Fritid får inte delta.

Vinnare

Period 1: 1 januari-31 mars - presenteras efter påsk!

Sista omgången av Må bra-korten

Sista omgången för Må bra-korten börjar 1 april och slutar 30 juni. 

Kungsbacka kommun jobbar på många olika sätt för att uppnå en god folkhälsa, bland annat genom att skapa förutsättningar för rörelseglädje och uppmuntra till fysisk aktivitet. Må bra-korten har tjänat ett sådant syfte under många år men vi väljer nu att lägga kommunens resurser på andra aktiviteter och insatser istället.

Tack till alla er som lämnat in Må bra-kort under åren! Fortsätt att röra på dig, regelbunden motion är en god investering för din hälsa och ditt mående.

Välkommen till någon av våra mötesplatser. Läs mer genom att klicka på länkarna nedan.

Idrott hela livet 

Träffpunkter för seniorer  

Aktiviteter för unga 

Kommunens elljus- och motionsspår

Kommunens utegym

Följ Idrott Kungsbacka på Facebook

Följ gärna facebooksidan Idrott Kungsbacka där vi informerar om idrottsanläggningar och evenemang för dig som idrottar och motionerar i Kungsbacka.

Så här gör du

Varje gång du motionerat i minst 30 minuter fyller du i ditt Må bra-kort. Du får fylla i kortet för ett motionstillfälle per dag. Du kan träna själv eller i grupp. Promenera, jogga, cykla, dansa, simma, träna på gym, utöva yoga, spinning, aerobics eller något annat som du tycker är roligt. Variera gärna din träning med kondition, rörlighet, smidighet och styrka.

Du skickar eller lämnar in dina Må bra-kort varje kvartal till Kultur & Fritid. Adressen finns på ditt Må bra-kort. Varje ifyllt kort är lika med en lott i dragningen. Ju fler kort du skickar in desto större är chansen att du vinner. Kortet måste vara komplett ifyllt för att räknas som en lott. Om kortet inte är komplett fortsätter du att fylla i det och skickar in kortet kommande kvartal. Kom ihåg att fylla i uppgifterna på framsidan på alla kort.

Perioder år 2020

  • 1 januari-31 mars
  • 1 april-30 juni

Skicka in dina kort senast sista dagen i varje period.

Sms-tjänst

Nu kan du som använder Må bra-korten få en påminnelse via SMS när korten ska lämnas in. SMS-tjänsten är gratis. Det enda du behöver göra är att skicka SMS till oss. För att anmäla dig till tjänsten skriver du fr mbk och skickar det till 72270. När du inte vill ha tjänsten längre skickar du fr mbkstopp till 72270.

Kom ihåg

Tänk på att anmäla dig till sms-tjänsten på nytt 1 januari varje år för att hålla den aktiv.

Vinster

Varje kvartal lottar vi ut vinster i hälsans tecken. Du kan vinna presentkort på bio eller på Kungsbacka Teater. Vinsten ”Prova på i simhallen” finns inte längre, eftersom simhallarna snart inte längre drivs av kommunen. 

Vi kontaktar vinnarna personligen och publicerar de även här på webbsidan och i tidningen Norra Halland. 

Här kan du hämta och lämna Må bra-kort

  • Kundcentret Kungsbacka direkt, stadshuset
  • Fjärås Fritidscenter, Klövervägen, Fjärås
  • Kungsbacka Sportcenter, Gymnasiegatan
  • Norra Halland, Kyrkogatan 2 Kungsbacka
  • Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka
  • Vårdcentralerna i Region Halland

Du skickar eller lämnar in dina Må bra-kort varje kvartal till Kultur & Fritid. Adressen för att skicka in kortet hittar du på ditt kort. Om du inte skickar in det, kan du lämna det i Kulturhuset Fyren i entrén mellan kaféet och biblioteket där det finns en brevlåda. 

Fel telefonnummer på Må bra-korten

Tyvärr är telefonnumret som står på Må bra-korten fel. Rätt kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Så hanterar vi dina personuppgifter

De personuppgifter som du fyller i på ditt Må bra-kort hanterar vi enligt reglerna för dataskydd. Vi använder ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress för att kontakta dig om du vinner eller för att fråga dig om du vill vara med i våra undersökningar som är kopplade till Må bra-korten. När du fyller i dina uppgifter på kortet godkänner du också att vi använder dem för just dessa ändamål. 

Läs mer om hur Kungsbacka kommun hanterar personuppgifter och arbetar med dataskydd.

Kontakta gärna

Stefan Löfmark, verksamhetschef Kultur & Fritid
stefan.lofmark@kungsbacka.se
0300-83 48 07