Sommarlovsentreprenör

Är du mellan 15 och 20 år och vill du vara din egen chef i sommar? Då är sommarlovsentreprenör något för dig! Aktiviteten riktar sig till dig som vill prova på att driva ett företag och som är folkbokförd i Kungsbacka kommun.

Som sommarlovsentreprenör kan du själv, eller tillsammans med en kompis, driva eget företag under sommaren. Vi hjälper till med utbildning, stöd, försäkring och ett bra nätverk. Dessutom får du 2 000 kronor som du använder som startkapital i ditt företag.

Första steget - kickoff 

Vi startar med fem utbildningsdagar då du får hjälp att utveckla idéer, lära dig om företagande och göra en enkel affärsplan.

Andra steget - starta företaget

Under steg två startar du ditt företag och börjar sälja den produkt eller tjänst du har som idé. Du bestämmer själv hur mycket du ska jobba – eftersom du är din egen chef. Som entreprenör driver du ditt företag i minst tre veckor och du har då tillgång till en handledare som stödjer dig i ditt företagande. 

Avslutning - kickout

Vi avslutar med en kickout då alla delar med sig av sina erfarenheter samt att vi delar ut diplom till alla sommarlovsentreprenörer.

Ansökan

Vi har ett begränsat antal platser och tillsättning sker löpande genom intervjuer. Skicka in din ansökan redan idag för att säkra din plats. Sista ansökningsdag är 1 maj 2016.

Till ansökan

Kontakta gärna 
Ulrika Ingerstam, samordnare arbetsmarknad
0300-83 87 97
ulrika.ingerstam@kungsbacka.se