Praktisk information

Sjukfrånvaro

När ditt barn blir sjukt eller av annan anledning inte kommer till förskolan enligt schema ska detta anmälas V-klass innan klockan 07:00. Meddela oss dagen innan ert barn kommer tillbaka till förskolan igen.

 

Mat, lunch

Klicka på länken för att hitta förskolans lunchmenyer

Vad blir det för lunch?

Mer information om maten som vi serverar på våra förskolor i Kungsbacka, hur vi bestämmer maten och hur vi gör med den mera hittar du via länken nedan

Maten i förskolan

Olycksfallsförsäkring

Kungsbacka kommun har en kollektiv olycksfallsförsäkring för förskole- och skolbarn. Försäkringen gäller när ett barn eller en elev har skadat sig genom ett olycksfall.

Du hittar mer information om försäkringen och hur du anmäler en skada vi länken nedan.

Kungsbacka kommuns olycksfallsförsäkring

Öppettider

Våra öppettider är anpassade till det som kallas normalarbetstid. Möjlighet till barnomsorg på kvällar och helger finns på Signeshus förskola i centrala Kungsbacka.

Max fyra dagar per år har vi gemensam utbildning för all personal på förskolan.

Meddela oss om du behöver omsorg dessa dagar. Vi erbjuder då ett alternativ; det kan till exempel vara plats på annan förskola

Under sommaren, oftast vecka 28-31, anpassar de kommunala förskolorna verksamheten till efterfrågan. Det innebär att vi har öppet på ett urval förskolor.

Omsorg på kvällar och helger

E-tjänst för barnomsorg

Kungsbacka kommun har en e-tjänst där du som har en e-legitimation när som helst kan ändra barnets schema, ändra kontaktuppigfter eller inkomstuppgift med mera. Via länken hittar du vår e-tjänst.

Självbetjäning och blanketter