Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

  Är du vår nya Sjuksköterska för timvikariat på Vård & Omsorg?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du ha ett omväxlande och socialt arbete där du gör skillnad? Vikarieenheten förser alla våra äldreboenden och hemtjänster med personal dygnet runt, när behov uppstår. Vi är ett härligt gäng med ett roligt och varierande arbete!

Befattningens roll
Som sjuksköterska hos oss på Vikarieenheten bedriver du medicinsk omvårdnad av patienter i alla åldrar, såväl i det egna hemmet som på särskilda boenden. Du får kunden att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård. 

Du har god datorvana samt goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav.

Vidare är du nyfiken, tar ansvar för ditt arbete, planerar, organiserar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. För att trivas hos oss på Vikarieenheten behöver du vara flexibel, lösningsorienterad samt tycka om ett tidvis högt arbetstempo. Du samarbetar bra med kollegor och relaterar till din omgivning på ett smidigt sätt. Du är lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för dina medmänniskor.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder tim-anställningar på deltid/heltid med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i bemanningssystemet Medvind.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser hoppfullt fram emot din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
1

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/688


Publicerat
2018-08-31

Sista ansökningsdag
2018-12-31


Kontakt

Administratörer Camilla Orsimo & Carina Sandin, 0300- 83 66 66

Enhetschef Sonja Svensson, 0300- 83 51 77Logga in och ansök Tillbaka