Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Åsa/Frillesås hemtjänst söker ny kollega

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du ha ett fritt och omväxlande arbete där du ingår i en professionell arbetsgrupp? Från Åsa utgår vår hemtjänstgrupp som ger vård och omsorg till personer boende i både Åsa och Frillesås. Vi jobbar med närhet till både hav och lantlig natur, i kommunens södra delar endast 15 minuters körväg från centrala Kungsbacka. Nu söker vi fler duktiga och engagerade kollegor. Välkommen att göra skillnad tillsammans med oss!

Vi är inom Vård & Omsorg idag ca 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård – i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett tryggt och värdigt liv, utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje. Kund och medarbetare utvecklar verksamheten tillsammans.

Din roll hos oss
Som medarbetare inom hemtjänsten i Åsa/Frillesås ger du omvårdnad och social omsorg till personer boende i det egna hemmet. Du hjälper kunden i det vardagliga livet utifrån den enskildes individuella behov. Insatser utförs utifrån Socialtjänstlagen och efter delegering även utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. Du bidrar till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår även deltagande vid upprättande av individuella genomförandeplaner, social dokumentation och hjälp med vardagsrehabilitering.

Din profil
Som person trivs du med att arbeta både i team och med att arbeta självständigt i ett flexibelt tempo. Du har förmåga att fatta egna beslut vid behov samt har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att anpassa dig till förändringar, ser möjligheter till förbättring och tar gärna initiativ till nya lösningar. För att passa i rollen som undersköterska hos oss behöver du vara lyhörd, empatisk och professionell. Du behåller fokus och är lugn, stabil och metodisk i ditt arbetssätt.

Vi söker främst dig som är utbildad undersköterska. Du ska inneha B-körkort. Du har god datorvana och är trygg med att hantera tekniska lösningar i det dagliga arbetet.

Mångfald
Vi välkomnar självklart sökande med olika bakgrunder.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Hos oss finns viss möjlighet att önska tjänstgöring varannan eller var tredje helg.

Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Dock senast 23 december 2018. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
individuell

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/974


Publicerat
2018-12-05

Sista ansökningsdag
2018-12-23


Kontakt

Hanna Vestklev, enhetschef, 0300-83 51 84

Karin Setterberg, metodutvecklare, 0300-83 82 20Logga in och ansök Tillbaka