Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Söker nyfiken Förskollärare till Basunens förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vår förskola ligger i ett lummigt villaområde med en härlig gård och möjlighet till skog precis utanför staketet. För oss är barnet i fokus och att vi tillsammans lär oss nya saker. Varmt välkommen till oss! 

Förskollärare hos oss
Tillsammans med närmaste kollegor ansvarar du för att ha kul på jobbet varje dag! Vi tror att du kan utmana dina kollegor på ett konstruktivt sätt och gärna tar emot feedback för att utvecklas. 

Förskolan arbetar med att ha en hög pedagogisk kvalité med ständiga förändringar utifrån barns behov och intresse. Förskolans utmaningar är lärmiljöerna både inne och ute och där det kreativa och fantasirika är viktigt. Vi inspireras av Reggio-Emilias filosofi och fokuserar på relationell pedagogik samt att utveckla digitalisering i linje med vårt demokratiska uppdrag i läroplanen för förskolan.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du erfarenhet av tecken som stöd är detta meriterande.

Som person är du relationsskapande, idérik och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta och kan fatta beslut på egen hand om det krävs. Vi tror också att du är flexibel till din omgivning och kan prioritera din agenda, även när dagen bjuder på förändrade omständigheter. 

Verksamhetens uppdrag
Basunens förskola ingår i Hålabäcksområdet där man har ett nära samarbete med sju andra förskolor. I detta område är det tre chefer. Förskolorna omfattas av gemensamma utvecklingsgrupper, APT och studiedagar för att leda utvecklingsarbetet ”from great to exellent”.

Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför, analyserar och utvärderar du den pedagogiska verksamheten. Vi arbetar för att alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Du kommer hålla kontakt med vårdnadshavare och i dialog med dem stötta barnens lärande och utveckling. Vi vill även att du har intresse för skapande och digitala lärprocesser.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 mars 2019 eller enligt ök. Välkommen med din ansökan senast 29 januari 2019.

God fortsättning önskar vi på Basunens förskola.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
1 mars 2019 eller enligt ök.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2018/1024


Publicerat
2018-12-27

Sista ansökningsdag
2019-01-29


Kontakt

rekrytering@kungsbacka.se

Logga in och ansök Tillbaka