Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vill du dela någons skratt i sommar? Jobba på våra boenden!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


"Mitt jobb är ett viktigt och ansvarsfullt uppdrag – för jag är på riktigt en värdefull resurs för någon annan. Det är en spännande målgrupp som jag lärt mig otroligt mycket om, men också utav."

- Sanna, stödassistent med inriktning psykiatri.

Att vara stödassistent/stödbiträde på något av våra boenden är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Du kan förvänta dig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, natt och dag. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten livet igenom.

På ett boende möter du brukare med funktionsvariationer. Du arbetar i deras hemmiljö. Många brukare är väldigt självständiga och behöver mest hjälp med socialt stöd i vardagen, sällskap vid ärenden, matlagning, utflykter och liknande. Sedan finns det brukare som behöver mer hjälp med till exempel hygien, städ och förflyttning. Du samarbetar på boendet med dina kollegor och delar rutiner och sysslor men det vanligaste är att du umgås och hjälper brukaren på dennes stödtid, om det inte behövs stöd av ytterligare personal. Behoven är väldigt varierade. Det är också det som gör att ingen arbetsdag blir den andra lik.

Arbetstiderna är varierade: dag, natt, helg, kväll, långa och korta pass. Det har också sina fördelar kommer du att märka. Det är skönt att ibland ha en helt ledig dag mitt i veckan eller att ha arbetat klart sitt pass klockan nio på morgonen!

Vem trivs hos oss?
Vi söker dig som har ett varmt hjärta som klappar för människor. Du är den där trygga personen som inte är rädd för lite utmaningar, eftersom det är så spännande att se vad det kan lära dig. Du delar frikostigt med dig av din energi, dina kunskaper och ett gott skratt då och då. Du är också en schysst arbetskamrat genom att hålla tider och följa rutiner. Du förstår att det du gör och säger påverkar andra, så därför är du lugn, inkännande och påhittig i stunder då det behövs – det som vi brukar kalla lågaffektivt bemötande. Om du inte känner till den metoden redan nu så kommer du garanterat att göra det efter din tid hos oss.

Om du har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik är det ett plus men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Vi välkomnar alla med rätt inställning och drivkraft.

Vi erbjuder
Du får en tidsbegränsad anställning på deltid eller heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Vi har störst behov av dig v. 25–35. Det finns möjlighet till förlängning och på sikt även tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera: Innan erbjudande om tjänst begär vi utdrag ur Misstanke- och Belastningsregistret.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning kortare än 3 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
50-100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/12


Publicerat
2019-04-30

Sista ansökningsdag
2019-05-31


Kontakt

Rekryterare Birgitta Solmer, 0300- 83 78 00

Rekryterare Sofia Almér, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka