Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Förskollärare till Särö förskola

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Alla som vistas i våra lärmiljöer ska känna sig välkomna, trygga och bekräftade. Vi fokuserar på att barnen inte ska ha för många relationer runt sig dagligen och att de ska finnas i ett tryggt sammanhang. För att kunna möta detta är barnen i mindre grupper under större delen av dagen och vi anpassar struktur och miljö.  I vårt förhållningssätt  utgår vi ifrån Relationell pedagogik och vägleder barnen i det sociala samspelet genom att respektera och lyssna på varandra.

Rollen som förskollärare hos oss
Vi tycker det är viktigt att du är uppdragsmedveten och har förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Du ser till att barnens och verksamhetens bästa hela tiden står i fokus. Det är barnens intressen och behov som styr hur vi skapar våra miljöer inom- och utomhus.

På förskolan genomför vi under läsåret en fortbildningsinsats där vi kopplar samman läroplan, undervisnings begreppet i förskolan och Relationell pedagogik för att förbättra vår verksamhet än mer. Vi utbyter kollegialt lärande genom olika sammankomster på förskolorna i området.

På Särö förskola finns det stora möjligheter att utvecklas som förskollärare.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare och vill utvecklas och lära tillsammans med barn och kollegor. I ditt förhållningssätt är du flexibel utifrån barnens behov och utveckling. Du känner ansvar för att skapa en god relation med barnen, vårdnadshavarna och kollegorna. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och förhållningssätt. Du är naturligtvis insatt i läroplanen och arbetar med den genom att leda, reflektera och utveckla det pedagogiska arbetet så att barnens lärande och utveckling stimuleras och utmanas.

Du är intresserad av din egen utveckling och lärande vilket du visar som förebild för barnen och kollegor. Detta synliggör du genom att pröva nya metoder och arbetssätt.

Erbjudande
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start 1 maj 2019 eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 3 februari. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
1 maj 2019 eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell löneform.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/14


Publicerat
2019-01-10

Sista ansökningsdag
2019-02-03


Kontakt

Linda Johansson, 0300 835455Logga in och ansök Tillbaka