Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av.

Följ oss i sociala medier:

      

Är du vår nya Sjuksköterska i Hemsjukvården?

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vi söker sjuksköterskor som vill ta ansvar och vågar tänka nytt till Hemsjukvården i Kungsbacka. Vill du göra skillnad tillsammans med oss?

Om Förvaltningen för Vård & Omsorg
Vi är 1200 medarbetare som ger våra invånare omsorg och sjukvård, i hemmet eller på vård och omsorgsboende. I nära dialog med patient och anhöriga formar vi en god och säker vård. Hemsjukvården i Kungsbacka vårdar patienter i alla åldrar. Vi står inför en spännande utmaning med utveckling av den digitala tekniken som ska ge oss möjlighet till ett ökat mobilt arbetssätt.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet som sjuksköterska inom kommunal sjukvård. För den här tjänsten måste du även inneha B-körkort.

Som person är du nyfiken och tar ansvar för ditt arbete där du självständigt planerar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Du kommer att arbeta var femte helg och sedan utifrån löpande storhelgs-schema. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 20 februari.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-KUNGSBACKA

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka kommun

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/16


Publicerat
2019-01-10

Sista ansökningsdag
2019-02-20


Kontakt

Joakim Swärd, 0300- 83 52 12Logga in och ansök Tillbaka