Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Arbeta hos oss som timanställd sjuksköterska i sommar

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Vill du ha ett omväxlande arbete där du gör skillnad? Då är du välkommen att arbeta som timanställd sjuksköterska hos oss på Vikarieenheten. Vi bemannar sjuksköterskor till kommunens hemsjukvård som arbetar med att ge sjukvårdande insatser till våra medborgare i alla åldrar boende i vår kommun. Hemsjukvården utgår från flera olika arbetsplatser från söder till norr och i centrala Kungsbacka. Vi arbetar i såväl i patientens hem som på våra Vård och omsorgsboende och särskilda boende för IF.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård. Tjänsten kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska. B-körkort är ett krav.

Vidare är du nyfiken, tar ansvar för ditt arbete, planerar, organiserar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. För att trivas hos oss på Vikarieenheten behöver du vara flexibel, lösningsorienterad och tycka om variation i arbetet. Du har lätt för att anpassa dig och samarbetar bra med kollegor. Du relaterar till din omgivning på ett smidigt sätt och är lyhörd för kundens behov. Att du känner respekt för dina medmänniskor ser vi som självklart.

Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du får kunden att känna trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande.

Villkor
Vi erbjuder timanställningar på deltid/heltid med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i bemanningssystemet Medvind.

Under sommarmånaderna Juni – Augusti får du ett tillägg på 160 kronor extra i timmen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser hoppfullt fram emot din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
1

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/21


Publicerat
2019-01-15

Sista ansökningsdag
2019-07-12


Kontakt

Administratörer Camilla Orsimo & Carina Sandin, 0300- 83 66 66

Enhetschef Sonja Svensson, 0300- 83 51 77Logga in och ansök Tillbaka