Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Stödassistent till Munkhättans gruppbostad i Kungsbacka

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Verksamhetens uppdrag
Munkhättans gruppbostad är ett fint beläget nybyggt hus med 6 lägenheter. Varje brukare har eget lägenhetskontrakt och stödet utformas efter varje enskild individ. Verksamheten bedriver stödinsatser där stödpedagog och stödassistent arbetar med att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv.

Rollen som stödpedagog/stödassistent hos oss
Du arbetar med att främja utvecklingen av personens resurser för att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv. De boende får stöd och hjälp i vardagslivet utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande i enlighet med Bo Heilskovs teorier. Du ges möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling samt erbjuds subventionering av friskvårdsaktiviteter.

Din profil
Vi söker dig som är undersköterska, barnskötare, alternativt har annan adekvat eftergymnasial utbildning, så som inom aktiverings- eller boendepedagogik, beteendevetenskap eller socialpedagogik. 

Erfarenhet av neuropsykiatri är ett krav. Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av administration, dokumentation enligt gällande lagstiftning samt schemaläggning. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du har förmåga att skapa rutiner och tydlighet för våra brukare.

Du som söker tjänsten är initiativtagande och samarbetar bra med andra människor. Du relaterar till såväl boende som kollegor och anhöriga på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar. Självklart har du alltid brukarens bästa i fokus och arbetar strukturerat även i stressade situationer. Du är lugn, stabil och har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, varav 10-20% innebär resurstid på andra enheter med tillsättning den 25 maj eller enligt överenskommelse. I tjänsten innefattar dag-, kväll-, helgarbete. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 2 april.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald, vad gäller till exempel ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund. För en jämn könsfördelning på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
25 maj eller enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/171


Publicerat
2019-03-12

Sista ansökningsdag
2019-04-02


Kontakt

Enhetschef Camilla Gustavsson, 0300- 83 53 35Logga in och ansök Tillbaka