Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Familjebehandlare till Behandlingsenheten i Kungsbacka kommun

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?


Har du tidigare arbetat med behandling för barn och unga? Då kan du vara den vi söker!

Om oss på behandlingsenheten
Behandlingsenheten riktar sig till barn, ungdomar och familjer bosatta i Kungsbacka mellan 0-20 år. Målet för oss är att minska antalet placeringar, korta placeringstiden och öka antalet öppenvårdsinsatser i egen regi utifrån myndighets behov. Vi arbetar i team runt individen där det ena teamet arbetar med målgruppen 0-12 år och den andra 13—20 år med stort fokus på samarbete över gränserna. Vi söker nu ytterligare en kollega till vår behandlingsenhet riktat mot 13-20 år.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att i enskilda samtal stödja föräldrar och deras barn samt att arbeta med familjesamtal i olika konstellationer. Det kan även innefatta krisstöd och stöd vid umgänge med och utan dom.

Vi arbetar även i grupp med barn som har föräldrar med missbruk, psykisk ohälsa och våld i nära relation.

Du träffar klienter på olika arenor; i hemmiljön, i behandlingsenhetens lokaler eller på annan plats där klienten känner sig trygg. Vi arbetar nära våra familjer och andra samarbetspartners, exempelvis skolan och BUP.

Din profil
Du som söker har en examen som socionom/socialpedagog och har erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med barn eller ungdomar. Du har god kunskap kring socialtjänstlagen och innehar B-körkort. Har du utbildning inom något av följande ser vi det som meriterande: Marte Meo eller annan samspelsbehandling, Trappansamtal, Systemiskt förhållningssätt, MI, Signs-of-Saftey. Har du en utbildning i att leda nätverksmöten är det också en fördel, då vi vill fortsätta att utveckla vårt nätverksarbete.

Du samarbetar bra med andra och uppskattar och värdesätter ett gott samarbete och bidrar till att hitta nya vägar för samverkan. Vidare är du flexibel, lösningsfokuserad och kommer ofta med idéer och nya lösningar i arbetsrelaterade frågor.

Känner du igen dig?
Hos oss kommer det finnas möjligheter att göra både nytta och skillnad och du kommer inte att behöva göra det ensam. På vår enhet ska vi arbeta tillsammans och hjälpas åt. Vi vet också att humor och prestigelöshet gör vårt arbete så mycket lättare och roligare.

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Viss kvälls- och helgtjänstöring kan förekomma.

Välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 3 april.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning.

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/177


Publicerat
2019-03-14

Sista ansökningsdag
2019-04-03


Kontakt

Enhetschef Lars Andersson, 0300-83 39 47Logga in och ansök Tillbaka