Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Timvikarier sökes till skolorna i Onsala!

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Onsala skolor
På Onsalahalvön i västra Kungsbacka finns fyra kommunala skolor. Tre av skolorna är F-6; Presseskolan, Fjordskolan samt Iseråsskolan och sen har vi Kaparen som är en högstadieskola 7-9.

Vi söker nu timvikarier till både skola och fritidsverksamhet.

Timvikarie hos oss
Som timvikarie på Onsalaskolorna ska du med kort varsel kunna arbeta på någon av våra fyra skolor. Du kommer i denna roll att genomföra pedagogiska insatser och vara ett stöd för eleverna och bistå närmaste kollegor efter önskemål.

Våra verksamheter är öppna måndag till fredag mellan kl 6:00 och kl 18 och vi önskar att du kan arbeta större delen av dessa tider.

Din profil
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har B-körkort.

Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har lätt för att anpassa dig till olika omständigheter. Du sätter elevernas behov i centrum, är positiv, respektfull och har stor ansvarskänsla. Du är bra på att skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta. Du är lösningsfokuserad och är van att strukturera ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Vi erbjuder timanställningar på deltid med tillsättning enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Observera: Om du blir aktuell för arbete hos oss kommer vi att ta ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten för utdraget hämtar du även från polisens hemsida.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
Olika

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/241


Publicerat
2019-04-05

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Camilla Collvik, administratör kontakt för 7-9, 0300-83 57 00

Hannah Rosvall, administratör kontakt för F-6, 0300-83 55 50Logga in och ansök Tillbaka