Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Undersköterskor med genuint intresse för demensvård sökes till Åsa våbo

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vill du göra skillnad varje dag? Tycker du om att arbeta med människor? Är du initiativrik och lyhörd för kundens behov? Känner du en självklar respekt för dina medmänniskor? Vi söker dig som delar vår inställning; vi Vill, Vågar och Kan!

Om Åsa vård och omsorgsboende

Åsa vård- och omsorgsboende ligger nära havet och erbjuder ett hälsofrämjande boende med vacker och varmt välkomnande inredning. Omgivande trädgårdar med uteplatser, promenadstigar och träningsredskap, inbjuder boende till avkoppling, gemenskap och aktivitet. Boendet består av 60 lägenheter med inriktning somatik och demens.

Rollen som undersköterska hos oss

Som medarbetare hos oss bidrar du till upplevelsen av trygghet genom ett lyhört, smidigt och professionellt bemötande. I ditt arbete ingår vård och omsorgsarbete nära kund, planera och genomföra sociala aktiviteter utifrån kundens önskemål och behov. Du upprättar individuella genomförandeplaner och dokumenterar i vårt verksamhetssystem. Vi arbetar målinriktat med nationella register såsom BPSD och Senior Alert.

Hos oss arbetar omsorgspersonalen flexibelt och det är en självklarhet att arbeta i hela verksamheten. Vi välkomnar dig som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och med ett med genuint intresse för arbete inom demensvård. Du har god datorvana och är duktig på dokumentation. Det är också meriterande om du har vidareutbildning inom demensvård och erfarenhet av att arbeta utifrån ett salutogent och personcentrerat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet att arbeta med BPSD-registret.

Som person är du positiv, kreativ, självständig och lösningsorienterad. Vi ser det som självklart att du är professionell mot din omgivning. Du är metodisk i ditt arbetssätt och hjälpsam mot dina kollegor.

Undersköterskor på ett boende arbetar närmast kunden, ingen dag är den andra lik, de möter människor med stora omsorgsbehov och skiftande dagsform. De arbetar flexibelt med många kollegor och detta gör att just att vara kreativ, positiv, självständig och lösningsorienterad är så viktiga egenskaper.

Känner du igen dig? Då är du efterlängtad att bli en av oss!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder 3 tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi söker en medarbetare till att arbeta natt och två medarbetare till att arbeta dagtid. Arbetstiderna för dagtjänstgöring är förlagda till dag, kväll och helgtjänstgöring.

I vår förvaltning arbetar vi tillsammans över hela verksamhetsområdet Vård & Omsorg.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan i dag, dock senast den 15 september 2019.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Kungsbacka kommun mångfald och välkomnar sökanden med alla sorters bakgrund.

Om oss på förvaltningen för Vård & Omsorg

Vi är idag cirka 2000 medarbetare som med vår samlade kompetens och professionalitet ger våra invånare omsorg och sjukvård i hemmet eller på våra boenden. I nära dialog med den enskilde och anhöriga hjälper vi våra kunder att leva ett trygg och värdigt liv utifrån sina behov och förutsättningar. Vi möter kunderna med kunskap, engagemang och arbetsglädje och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid/Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
3

Sysselsättningsgrad
Enligt önskemål.

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/626


Publicerat
2019-07-10

Sista ansökningsdag
2019-09-15


Kontakt

Enhetschef Susanne Törnberg, 0300-83 38 05

Enhetschef Katarina Sollin, 0300-83 38 06

Koordinator Ewa Hallen , 0300-83 38 12

Koordinator Susanne Gjösti , 0300-83 38 04Logga in och ansök Tillbaka