Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Vi söker timvikarier som vill arbeta natt som undersköterska/stödassistent

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Ett arbete som timvikarie hos oss är en resa i personlig utveckling lika mycket som det är ett viktigt och roligt jobb. Du kan förvänta dig glädje, utmaningar, framgång, motgång, energi, vila, arbete utomhus och inomhus, natt och dag. Du utvecklar värdefulla sociala förmågor att ha med dig i alla slags möten genom hela livet.

Vi söker nu dig som vill jobba vaken natt inom boende med särskild service och vård och omsorg!

Boende med särskild service

På ett boende möter du personer med funktionsvariationer, där du arbetar i deras hemmiljö. Många brukare är självständiga och behöver mest hjälp med socialt stöd i vardagen. Sedan finns det brukare som behöver mer hjälp med till exempel hygien, städ och förflyttning. Under natten arbetar du oftast ensam och det krävs därför att du känner dig säker med att ta ansvar för ditt arbete.

Vård & omsorgsboenden/hemtjänsten

Inom vård och omsorg har vi hemtjänsten där du besöker personer i deras hem och är ett stöd i deras vardag samt vård- och omsorgsboenden där det bor personer som har ett större eller särskilt behov. En del av dessa boenden och avdelningar är inriktade på demenssjukdom. Utöver detta finns även korttidsplatser för personer som har ett ökat behov under en viss tid. Det finns olika arbetsuppgifter under natten som kan förekomma, exempelvis att ha uppsikt över en persons hälsotillstånd. 

Vem trivs hos oss?

Vi söker dig som har ett varmt hjärta som klappar för människor. Om du har utbildning med inriktning mot omvårdnad, barn- och fritid eller pedagogik är det ett plus men vi välkomnar också dig med annan bakgrund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta vaken natt.  Som person är du organiserad, relationsinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och du samarbetar framgångsrikt med din närmiljö. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har fyllt 18 år. Körkort och tillgång till bil är meriterande. För en placering i hemtjänsten kan det krävas B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Känner du igen dig? Då är du välkommen till oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder anställning på timmar vid behov. Innan du börjar arbeta kommer du få gå bredvid din arbetsplats för att lära dig rutinerna som gäller. Som timvikarie har du även möjlighet att själv styra hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga din tillgänglighet i vårt bemanningssystem. Innan erbjudande om tjänst kan vi komma att begära utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
10

Sysselsättningsgrad
timvikariat

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/629


Publicerat
2019-08-05

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Rekryterare Carina Sandin, 0300- 83 78 00

Rekryterare Birgitta Somler, 0300- 83 78 00

Rekryterare Sofia Almér, 0300- 83 78 00Logga in och ansök Tillbaka