Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Timvikarier till Daglig verksamhet

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Om enheten

Daglig verksamhet erbjuder stöd till vuxna personer med funktionshinder inom LSS. Som stödpedagog/stödassistent hos oss arbetar du med att stödja och motivera deltagaren till en meningsfull sysselsättning. Vi arbetar efter tre metoder, tydliggörande pedagogik, alternativ och kompletterande kommunikation samt lågaffektivt bemötande. Daglig verksamhet består av 20 olika grupper och samtliga finns i Kungsbacka centralort med gångavstånd till buss och tågstation.

Rollen som timvikarie hos oss

Att arbeta som timvikarie i daglig verksamhet innebär att du kommer att stödja och motivera deltagarna i deras aktiviteter och arbeta utifrån deras individuella behov. Aktiviteterna kan till exempel vara förpackningsarbete, vaktmästerisysslor, hantverk, musik och olika former av sinnesstimulering.

Daglig verksamhet är förlagt till dagtid, vardagar.

Din profil

Vi söker dig som är minst 18 år och har en gymnasial utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid, pedagogik eller psykiatri. Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller annan efter gymnasialutbildning med inriktning mot målgruppen samt B-körkort. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med målgruppen. Som person är du flexibel och tycker om ett varierande arbete. Du är lyhörd för andras behov och har förmåga att skapa goda relationer till deltagare, och dina kollegor. Du är initiativtagande och förutsätts kunna arbeta självständigt samt ta ansvar för ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder visstidsanställning som timvikarie med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

För en komplett ansökan behöver du bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande under hela ansökningstiden, så ansök gärna redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 30/9.

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi på Individ och Familjeomsorgen i Kungsbacka ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vårt uppdrag är att erbjuda lättillgänglig hjälp som skapar trygghet och främjar självständighet utifrån individens unika villkor. Vi gör utredningar, behandlar, genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar och för personer med funktionsnedsättning har vi boenden, daglig verksamhet och personlig assistans. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår från individens behov och de anhörigas önskemål. På förvaltningen arbetar cirka 800 medarbetare.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/712


Publicerat
2019-09-03

Sista ansökningsdag
2019-09-30


Kontakt

Administratör Diana Fast, 0300-83 53 93

Administratör Pia Wennerbäck, 0300-83 53 99Logga in och ansök Tillbaka