Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Lägerledare till barn och ungdomar med funktionshinder

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Nu söker vi dig som vill arbeta på våra läger i höst och ge barn och ungdomar en rolig vistelse tillsammans med sina kompisar.

Om oss

Förvaltningen Individ & Familjeomsorg i Kungsbacka kommun anordnar korttidsvistelse vardagar, helger och sommar för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom eller högfungerande autism.

Vi har idag 16 olika grupper med fyra till sex deltagare i respektive grupp som kommer en helg i månaden. Vi har även vardagsutökningar med övernattning, dagläger på helger och verksamhet under loven.

Rollen som lägerledare hos oss

Syftet med lägerverksamheten är att berika barnens och ungdomarnas tillvaro samt att avlasta föräldrar och anhöriga. På våra läger kan barn och ungdomar med liknande funktionsnedsättning få ett positivt miljöombyte, träffas, umgås och prova på nya aktiviteter.

Din roll som lägerledare är att vägleda ungdomarna i deras aktiviteter och i det sociala samspelet i gruppen. Du arbetar helgtid och arbetet är intensivt och väldigt roligt. För varje läger finns ett planerat schema med aktiviteter anpassade efter deltagarnas förutsättningar och intressen.

Din profil

Vi söker dig som har lämplig utbildning med inriktning omvårdnadsprogrammet, Barn- och fritid eller annan pedagogisk utbildning. Du har kunskap om eller erfarenhet av personer med funktionsnedsättningar samt innehar B-körkort utan prövotid. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande.

Du har förmåga att möta barnen och ungdomarna utifrån deras behov och förutsättningar. Du är en trygg och ansvarsfull person som är tydlig och har förmåga att sätta gränser. Du är engagerad, motiverad, kreativ och har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete en helg per månad under cirka ett år samt möjlighet att arbeta under sommaren och lön per timme.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss på förvaltningen Individ & Familjeomsorg

Vi ger socialt stöd till barn, unga och vuxna samt till personer med funktionsnedsättning. Vi utreder, behandlar och genomför biståndsinsatser och arbetar med förebyggande verksamhet. I vårt uppdrag ingår även att driva boenden för ensamkommande barn och ungdomar. För personer med funktionsnedsättning har vi personlig assistans, boenden och daglig verksamhet. Den hjälp vi erbjuder bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet och utgår ifrån individens behov och de anhörigas önskemål.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Deltid

Anställningsform
Visstidsanställning 3-6 månader

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
Ca 20%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/729


Publicerat
2019-09-06

Sista ansökningsdag
2019-12-31


Kontakt

Henrik Andersson, 0300- 83 50 39Logga in och ansök Tillbaka