Våra lediga jobb

I Kungsbacka kommun är vi över 6 300 anställda som arbetar inom 200 olika yrken. Vi söker dig som inte bara vill ha ett jobb, utan verkligen vill jobba för Kungsbacka kommun. Som offentliganställd arbetar du för hela samhället, får förändra på riktigt samt ges möjlighet till en stor arbetsmarknad att göra karriär i.

Vill du bli en av oss? Här nedan hittar du listan med lediga jobb just nu. Sortera gärna på den kategori du är intresserad av. Hittar du inget passande jobb? Prenumerera gärna våra lediga jobb.

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? Läs mer om oss som arbetsgivare och om våra medarbetare. 

Följ oss i sociala medier:

      

Boendestödjare med utökat ansvar inom vård & stödsamordning

Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss?

Vi kommer starta upp ett projekt på tre år för att implementera Vård och Stödsamordning i förvaltningen för Individ& familjeomsorg. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta i både boendestödet och sysselsättningen med ett utökat uppdrag i vård & stödsamordning.

Rollen som vård & stödsamordnare 

En vård- och stödsamordnare samordnar de insatser som ges av till exempel landsting och kommun, till personer med psykisk sjukdom och psykiska funktionsnedsättningar. Målet är att samverkan ska uppnås och upprätthållas för att förhindra att individen hamnar mellan stolarna. Din roll är att arbeta med implementering av vård & stöd i boendestödet och i sysselsättningen inom det socialpsykiatriska området.

I rollen ingår att handleda och stötta personal i metoden samt att driva egna vård & stöd ärenden. Du kommer även att samverka med andra aktörer som vuxenpsykiatrin, beroendeenheten, arbetsmarknadsenheten och andra vård & stödsamordnare i och utanför förvaltningen. 

Din profil

Vi söker dig som är undersköterska gärna med inriktning mot psykiatri, samt att du ska ha en fördjupningsutbildning i Vård & stödsamordning eller likvärdig utbildning motsvarande 30 HP. Har du dessutom en högskoleutbildning inom Psykisk ohälsa, beteendevetenskap, eller likvärdig utbildning är detta meriterande. Vidare har du erfarenhet av aktuell målgrupp och verksamhet. Du ska ha erfarenhet av arbete med lågaffektivt bemötande, psykiatri eller liknande.

Som person har du en personlig mognad och hög social kompetens, då vi arbetar med individen i centrum krävs det att du är lyhörd och flexibel. Vi förutsätter att du har ett lösningsfokuserat synsätt där du ser möjligheter i stället för hinder samt har driv och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. I arbetet är samverkan med olika aktörer såväl externt som internt centralt och därmed behöver du också ha en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En tidsbegränsad anställning (c:a 3 år) på heltid med tillsättning enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Anställningens omfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning längre än 6 månader

Tillträde
Enligt överenskommelse

Löneform
Individuell lönesättning

Antal lediga befattningar
1

Sysselsättningsgrad
100%

Ort
Kungsbacka

Län
Hallands län

Land
Sverige

Referensnummer
2019/843


Publicerat
2019-12-02

Sista ansökningsdag
2019-12-26


Kontakt

Enhetschef Anneli Ström, 0300- 83 74 65Logga in och ansök Tillbaka